telepon:+1(804)579-0949 surélék: urdollsshop@gmail.com

Boneka séks pelaut Vénus
épék jurnal sage atsa tina boneka inflatable on impulsivity kelamin
sabun sage pikeun boneka kelamin tpe
bonéka séks payudara kendor
saggy tit silicone boneka séks
boneka séks pelaut
Boneka sexs pelaut Vénus
santo baris 2 boneka kelamin dem
santo baris 2 boneka kelamin den
santo baris 3 boneka séks Rosen Oaks
santo baris 3 lokasi boneka kelamin peta
santo baris 3 boneka kelamin rosen Oaks
Boneka séks pelaut Vénus
épék jurnal sage atsa tina boneka inflatable on impulsivity kelamin
sabun sage pikeun boneka kelamin tpe
bonéka séks payudara kendor
saggy tit silicone boneka séks
boneka séks pelaut
Boneka sexs pelaut Vénus
santo baris 2 boneka kelamin dem
santo baris 2 boneka kelamin den
santo baris 3 boneka séks Rosen Oaks
santo baris 3 lokasi boneka kelamin peta
santo baris 3 boneka kelamin rosen Oaks

brand: Bonéka DL


Simpen 15%$679.99$793.00

urdoll 100 wasta
Naha milih AS?
 harga affordable: Boneka DL kami mangrupikeun harga panghandapna dina wéb, nyayogikeun boneka kualitas dina harga anu mampu.
 Pamayaran Aman: Kabéh pangmayaran Urdolls anu 100% aman tur wijaksana.
 Pangiriman haratis: Boneka stock gudang AS, Pangiriman haratis dina sadaya pesenan.
 Logistik gancang: Kapal ti AS. UPS 2-3 poé gawé Nganteurkeun .Bungkusan tiasa dilacak saatos dikirimkeun. (Pesenan AS wungkul, Pengiriman barang teu sadia di nagara atawa wewengkon séjén.). 
 Alamat Gudang: 19295 E walnut dr.N industri CA 91748
Pamastian kualitas: boneka urang dijieun tina kualitas luhur Bahan TPE anu henteu ngabahayakeun pikeun awak manusa, anu aman, séhat sareng kualitas unggul. URDOLLS gawé bareng sareng produsén boneka anu terkenal, sadaya boneka séks urang 100% asli.

Asesoris Standar Dina Stok Boneka Seks:

Jangkungna: 166cm
Dada: tengah dada
Modél sirah: 108#
Pilihan Foot: Standing Foot
Jinis heunceut: Heunceut Maneuh
Warna bulu: sakumaha gambar
Warna Kulit: Gandum
Warna panon: bola panon coklat
Pilihan séjén: sakumaha ditémbongkeun
100% Produk Asli

Sadaya boneka séks branded anu anjeun mésér dina urdolls.com nyaéta 100% asli jeung aslina dijieun. Taya réplika, palsu, atawa knockoffs dieu!

Kami mangrupikeun reseller resmi boneka séks TPE / Silicone, sareng kami parantos gawé bareng sareng seueur produsén boneka séks anu kasohor, sapertos Boneka WM, Boneka Irontech, Boneka Zelex, SE Boneka jeung sajabana Sababaraha pabrik teu nawiskeun sertipikat, Tapi anjeun bisa ngalacak sagala pesenan ti produsén aslina ku mail kalawan nomer urutan.

Pariksa sertipikat kami tina otorisasina Certified ku merek boneka séks.

URDOLLS boga sababaraha harga pangalusna mana. Meuli boneka kelamin premium teu matak dianggap enteng. Salaku barang kualitas luhur, aranjeunna henteu ngan ukur kaulinan séks, tapi investasi jangka panjang. Éta sababna kami komitmen pikeun nawiskeun anjeun nilai pangsaéna.

URDOLLS ngagaduhan sababaraha harga pangsaéna dimana waé. Sareng éta janji anu kami tanggel waler: Upami anjeun mésér dina URDOLLS teras mendakan boneka anu sami sareng harga anu langkung saé ti pesaing dina 48 jam, urang nutupan 100% tina bédana!

Diajar langkung seueur di dieu!

Sadaya Boneka Seks nyaéta GRATIS Pengiriman ku UPS / FedEx sareng sumping dina bungkusan wijaksana.

Aya sasayogian boneka biasana dikirimkeun dina 2-5 poé bisnis tina tanggal beuli.

• Kanggo boneka custom-dijieun, éta bakal nyandak ngeunaan 7-12 poé bisnis nyieun lajeng dikirimkeun dina 1-2 minggu.

Boneka bakal dipak dina kotak karton polos. Henteu aya labél dina kotak anu tiasa nembongkeun eusina. Teu aya anu terang naon anu aya di jero.

Anjeun bakal nampi nomer tracking sakitar 2 dinten saatos kiriman. waktos pangiriman rupa-rupa gumantung kana lokasi Anjeun. Ngolah sareng waktos pangiriman tiasa ditunda salami liburan (Liburan Taun Anyar, Poé Natal, Poé Nasional, Festival Musim Semi Cina, jsb). mangga ngahubungan kami pikeun estimasi.

didatangan kami Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang Kaca kanggo inpormasi lengkep.

Nyieun pangmayaran on URDOLLS is Aman 100%. Kami nganggo téknologi enkripsi pangénggalna sareng ngajalanan pamariksaan kaamanan rutin pikeun mastikeun éta kabéh transaksi pamayaran anu aman tur aman. Anjeun tiasa mayar nganggo metode pamayaran ieu:

  • Kartu Kiridit & Kartu Debit
  • PayPal Express Visa & MasterCard
  • Pamayaran PayPal
  • Balanja ayeuna, mayar engké nganggo PayPal! (AS, UK, DE, FR, AU, ES, & IT wungkul)

Diajar langkung seueur di dieu!

Lamun manggihan yén boneka anjeun ruksak atawa grossly béda ti katerangan disadiakeun, mangga ngahubungan tim rojongan kami langsung kalawan jéntré jéntré, kaasup poto jelas tur video. Kami salawasna di dieu pikeun mantuan anjeun. Urang ngalakukeun pangalusna mutlak kami pikeun mastikeun konsumén urang nu senang. Euweuh PALSU IEU! Janten kami yakin dina nyayogikeun jaminan artos deui dina sadaya pesenan.

Pikeun langkung rinci, kunjungan kami Balik sareng Ngabalikeun duit kaca.

Jangkungna: *

Jumlah Akhir

Tambihkeun kana karanjang
  • asli
    panangtayungan meuli
    Upami anjeun mendakan boneka anu sami sareng harga anu langkung handap (dina 48 jam) di pangecér otorisasi anu sanés, kami bakal nutupan 100% tina bédana! Kami nawiskeun anjeun garansi panyalindungan pembeli pangsaéna.
  • wasta
    PAKETAN DISCREET
    Inpormasi pesenan énkripsi. Boneka éta dibungkus dina kotak kardus polos. Henteu aya labél dina kotak anu tiasa masihan eusina. Teu aya anu terang naon anu aya di jero.
  • palayanan palanggan
    Dupi anjeun gaduh patarosan salajengna?
    Prioritas utama kami nyaéta nyayogikeun anjeun layanan palanggan anu kompeten sareng ngabantosan. Upami anjeun gaduh patarosan, punten kirimkeun email ka urdollsshop@gmail.com sareng naroskeun ka ahli boneka seks!
ngabiayaan

166cm (5ft5) Dada Pertengahan Bella Laura Dina Stok Ngadeg Kaki Maneuh Vagina Mid Dada DL TPE Sex Boneka Nyata

obral


Produk Produk

Latar carita Bella Laura:

Bella Laura nyaéta TPE Sex Real Boneka kalayan jangkungna 166cm. Tapi, pamikiran ngeunaan awak bonéka cinta urang ngajadikeun degdegan kuring beureum getih. Ganda-mariksa konci panto kamar mandi, kuring mimiti stroking sorangan, imagining pangalaman release seksual jeung manehna. Leungeun kuring digosok sacara liar dina boobs sareng anjeunna moaned sapertos naraka sareng éta nyandak kuring ka dunya anu béda. Kuring digulung nipples nya ku lontar leungeun kuring jeung éta hijina kontak. Kuring bisa ngarasakeun engapan nya quicken jeung manéhna squeezed tuur mah teuas saperti kuring pinched nipples nya. Kuring licked pussy nya salaku jus nya squirted dina beungeut kuring. The anime Boneka Sex ngaronjat tekanan dina tuur kuring nepi ka kuring bisa ngarasa kuku nya dimimitian nyokot alih. Tempo réaksi nya mun resep naon ieu kuring lakukeun, kuring terus pinching nipples nya, ngaronjatna jeung nurunna tekanan. Kuring ngangkat suku nya, manehna iklas datar dina tonggong nya, sarta kuring ayeuna nempatkeun cock lemes kuring deui jero dirina.


urang Bonéka DL kualitas luhur nyadiakeun Anjeun sareng pangalaman sex nyaman
Boneka nyata kami didamel tina TPE médis anu aman sareng non-toksik, sapertos kulit awéwé milf, lemes sareng sampurna.
Éta tiasa ditempatkeun dimana waé salaku jalma nyata. Unggal boneka séks nyata gaduh kerangka logam anu lengkep. Bisa mawa anjeun pelesir seksual pamungkas.
Sadaya produk bonéka séks dikirimkeun gratis. Teu aya biaya anu disumputkeun.   
Kotak khusus pikeun nyimpen sareng ngangkut boneka séks. Anu sanés henteu tiasa mikawanoh éta salaku bonéka ti luar - ngajagi privasi anjeun.


Spesifikasi téknis

Ngaran Parameter Detil Parameter
brand: Bonéka DL
Jangkungna : 166cm
Beurat : 34kg
Dada : 81cm
Pinggang : 54cm
Hips : 83cm
jero heunceut: 18cm
jero anal: 16cm
Jero sungut: 12cm
Ukuran Paket: 81 * 54 * 83CM

Prosés produksi

Bengkel Produksi Boneka Seks Pabrik Boneka Seks TPE Boneka Seks Silikon Makeup Témpél Paparan Bonéka Seks Jalu

Perawatan & Pangropéa

MANDI DOLL SIKAL

❤ Awak bonéka séks anjeun kedah leres-leres dibersihkeun unggal 30 dinten ku mandi atanapi pancuran nganggo sabun antimikroba hampang.

❤ Henteu saé waé pikeun nempatkeun bonéka anjeun dina cai atanapi mandi sareng anjeunna, tapi ulah ngantep sirah atanapi beuheung na beuleum handapeun cai.

❤ Pikeun nyeuseuh boneka séks anjeun, usap pisan ku kaén baseuh sareng sabun antibakteri hampang. * Deui, Entong beuleum sirah bonéka anjeun dina cai.

❤ Anggo anduk nyerep lemes sareng lembut tepuk boneka séks anjeun garing saatos diberesihan.

❤ Saatos garing garing, oléskeun bubuk bubuk pembaharuan ku sikat anu disertakeun pikeun ngajaga kulitna lemes sareng lemes.

❤ Entong nganggo pengering rambut atanapi sumber panas sanés pikeun niup bonéka anjeun garing.

PERHATIAN WIG

❤ Pikeun ngabersihan rambut bonéka anjeun, cabut rambut palsu tina sirahna sareng bersihkeun rambut palsu ku sampo sareng kondisioner anu hampang. Hayu wig garing sacara alami (nganggo rambut palsu upami tiasa) teras lembut sisirkeun rambut palsu mimitian ti handap sareng ngalih ka luhur.

Maké RESPONSIB

❤ Kami ngarékoméndasikeun panggunaan kondom sareng bonéka anjeun pikeun nyegah tumuh baktéri.

Kelamin heunceut, kelamin anal sareng beberesih saluran lisan

Boneka heunceut, anus jeung rohangan lisan kudu cleaned sanggeus unggal pamakéan tumuwuhna baktéri, sabab TPE kulit leuwih porous ti silikon. Bilas saluran ku cai sabun antibakteri anu hampang dina irrigator pompa leutik dugi ka bersih, teras bilas saluran ku cai bersih dina irrigator heunceut dugi sadayana sabun dipiceun. Tegalan terusan. Ngusap lebu ku bubuk garing duanana di jero sarta luar.

Perawatan kulit sareng papakean

Beberesih Lamun kulit jadi caket, sanggeus beberesih jeung drying, gently lighten boneka jeung boneka atawa bubuk orok jeung garing eta sangkan kulitna lemes jeung mulus. Ieu penting pisan pikeun nyegah tearing tina boneka kelamin. Punten jaga pikeun mastikeun yén baju naon waé anu dianggo dina boneka moal robih warna. TPE pisan porous, sarta kelir poek atawa poék bisa getihan sarta ngabalukarkeun discoloration tina boneka, nu malah hese atawa teu mungkin dipiceun. Kade ulah nempatkeun boneka kelamin dina atawa dina barang nu ngandung tinta, kayaning koran, majalah, bahan poék atawa bahan kulit nu ogé ngandung pigmén larut minyak. Ulah ngalaan boneka kelamin ka sinar panonpoé langsung pikeun nyegah sepuh bahan TPE.

Balanja

Nalika anjeun mesen ti urdolls.com, anjeun bakal nampi email konfirmasi. Sakali urutan anjeun dikirimkeun, anjeun bakal diemail inpormasi pelacakan pikeun kiriman pesenan anjeun. Anjeun tiasa milih metode pengiriman barang anu anjeun pikaresep dina halaman Émbaran Pesenan salami prosés pamariksaan.

Total waktos anu diperyogikeun pikeun nampi pesenan anjeun sapertos kieu:

Total waktos pangiriman diitung tina waktos urutan anjeun disimpen dugi ka waktos éta dikirimkeun ka anjeun. Total waktos pangiriman dibagi kana waktos pengolahan sareng waktos pengiriman.

Waktos pengolahan: waktos nu diperlukeun pikeun nyiapkeun barang anjeun (s) pikeun kapal ti gudang urang. Ieu kalebet nyiapkeun barang-barang anjeun, ngalaksanakeun pamariksaan kualitas, sareng bungkus kanggo kintunan.

Waktos pengiriman: Waktos pikeun barang anjeun (s) tiasa tarvel ti gudang kami ka tujuan anjeun.

Urdoll nyayogikeun metodeu pengiriman barang internasional ieu:

Pangiriman Pikeun Métode pengiriman barang Waktos pangiriman Rates
sadunya Free pengiriman barang 14-21 Days bebas

Produk angkutan ngalangkungan pangirim terkenal terkenal dunya (DHL / UPS).

Togél eusi
 

Sertifikasi produk

FAQ

Boneka séks kami parantos ngalaman pamariksaan anu ketat sareng pamariksaan kualitas, janten anjeun terang yén ngan anjeun anu milarian boneka séks anu saé di dunya, henteu masalah naon anu anjeun milari, kami tiasa nyumponan sarat anjeun.
Kami bakal sacara manual mariksa unggal urutan sareng sacara saksama mariksa sadayana sacara pribadi sareng anjeun ngalangkungan email, janten upami kami pikir aya kasalahan, kami bakal mariksa sareng anjeun bakal ngagaduhan kasempetan kadua pikeun ngapdet atanapi ngarobih pikiran anjeun. Upami anjeun henteu yakin ngeunaan naon-naon, tanyakeun waé, kami bakal senang ngabantosan anjeun. Kami tiasa nyayogikeun bantosan nada kulit, nunjukkeun poto pabrik, atanapi nyayogikeun hidayah sopan pikeun ngabantosan anjeun milih bonéka cinta anu paling cocog pikeun anjeun.
Kami nyayogikeun pangiriman gratis di dunya pikeun sadaya boneka séks.
  • Sadaya pajak sareng biaya bea cukai kalebetkeun kana harga sareng bakal diurus ku kami. (Anu mésér anu nampi barang di Kanada sareng Swiss kedah ngalengkepan beusi bea cukai nyalira.)
  • Kanggo sadaya boneka séks, teu aya biaya anu disumputkeun sareng teu aya biaya tambahan.
  • Sadaya nagara / daérah tempat bonéka légal légal tiasa dikirimkeun gratis.
  • Sadaya boneka séks kami aya dina 100% bungkus diskrit.
  • Boneka séks disimpen dina kotak coklat entéh tanpa logo.
  • Kurir atanapi pawang henteu terang naon anu aya dina kotak.
  1. milih boneka karesep anjeun tina sét boneka séks high-end kami.
  2. Ngaropea bonéka anjeun. Pilihan boneka séks khusus. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga kontak.
    Lajengkeun ka pamayaran.
  3. Konfirmasi pesenan. Saatos ngagaleuh, anjeun bakal langsung nampi konfirmasi pesen, sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam kanggo mastikeun sacara manual yén sadaya detil na leres sareng pastikeun aya patarosan anu sanés diwaler. (Upami anjeun henteu nampi email konfirmasi, punten parios spam anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten tetep kontak.)
  4. Pabrikan. Bawa bonéka séks anjeun hirup. Artis studio urang ngamimitian prosés ngadamel bonéka ku tangan.
  5. Poto Lokakarya: Saatos nyiapkeun bonéka, anjeun bakal nampi poto pabrik sahingga anjeun tiasa ngonfirmasi sadaya penampilan. Meureun bonéka anjeun peryogi sababaraha pangaluyuan alit, wig anu béda, panon anu béda, henteu aya masalah pisan.
  6. Pengiriman sareng Pangiriman. Saatos nampi sareng mastikeun yén gambar pabrik bonéka sampurna, bonéka éta tiasa dikirim sareng dikirim ka bumi-bumi bumi énggal anjeun! Kami mayar sadayana biaya pengiriman sareng biaya bea cukai pikeun konsumén di sadaya nagara.
  7. Nomer palacak: Anjeun bakal nampi nomer lacak sareng tiasa ngatur tanggal khusus pikeun pangumpulan / pangiriman langsung sareng perusahaan kurir kami. Fedex + UPS.
  8. Pangiriman: Boneka anjeun parantos sumping. Ngarasakeun, kami terang yén kami moal ngadangukeun anjeun dina sababaraha dinten sabab anjeun bakal sibuk pisan, tapi upami anjeun peryogi kami, mangga ngahubungan kami.
    (Ti saprak mésér dugi ka nampi bonéka séks, waktos rata-rata sakitar 3-4 minggu, gumantung kana lokasi anjeun.)

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten tinggalkeun kami pesen atanapi ngahubungi kami dina obrolan langsung sareng kami bakal ngabantosan anjeun.

Produk sarupa

Pengumuman Boneka Seks Nyata

Tambih deui

Hideung Jumaah Sex Boneka Brand Sale Koléksi balanja Online

NO.16

2022-11-20 22:30:29

Ieu mangrupikeun kumpulan sadaya kagiatan branding ayeuna dina situs ieu. Unggal bulan urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung sagala rupa nawaran, sarta produsén boneka kelamin milu bisa rupa-rupa ti jaman ka jaman. Pondokna, di dieu anjeun bakal mendakan naon waé mérek kagiatan boneka anu anjeun pikahoyong, kami bakal teraskeun ...

Ngayakeun pesta boneka séks Lebaran anu hébat

NO.15

2021-10-22 22:04:23

Kami ngayakeun kostum Lebaran cumi-cumi anu ageung di Amérika Serikat, sareng anjeun wilujeng sumping, dimana kami nunjukkeun seueur boneka séks anu nganggo kostum festival suci. Pas anjeun sumping di tempat pésta, anjeun mimiti bakal ningali dukun Lebaran. Penyihir nami Sabrina, Sabri ...

Kumaha miara boneka séks?

NO.14

2021-05-25 22:47:14

Sabaraha taun bonéka urdoll tiasa dianggo gumantung kana kaayaan panggunaan sareng perawatan. Bonéka séks anu sering dianggo sareng dialihkeun langkung gampang dipakena sareng cimata. Kami ngartos yén bonéka séks anjeun mangrupikeun investasi, janten kami parantos nyusun sababaraha tip kanggo ngajaga kualitas sareng kahirupan dol séks anjeun ...