telepon:+1(804)579-0949 surélék: urdollsshop@gmail.com

Silikon Nyata Boneka High-end Zelex Sex Dolls Lifelike Love Dolls

Boneka Zelex museurkeun kana kombinasi sampurna patung tradisional jeung modeling digital 3D. Ti patung liat nepi ka produk rengse, Zelex nengetan unggal jéntré tur nampa pesenan ngaropéa. Pecinta silikon boneka Zelex ayeuna boga alesan pikeun girang! Toko online boneka seks urdolls.com kami bangga tungtungna ngaleupaskeun Boneka cinta Zelex.

Jatuh cinta sareng boneka Zelex realistis anu masihan anjeun sentuhan nyata

Boneka Zelex mangrupikeun anu kasohor boneka séks silikon dina industri boneka séks. Boneka ieu tina merek Zelex Doll. Boneka ieu didamel tina sadaya silikon, anu hartosna kasatiaan boneka ieu luhur pisan. Ku alatan éta, hargana ogé kawilang luhur dibandingkeun produk lianna. Ieu lolobana $2,000+, tapi mun anjeun mikir ngeunaan kumaha pentingna éta realistis boneka sex kabogoh nu mere Anjeun touch nyata, éta geulis cool.
 

Canggih ZELEX Silicone Boneka Realisme Rarasaan Boneka Cinta

ZELEX Boneka Nyata ngagunakeun bahan high-grade na workmanship exquisite mun nyieun unggal produk. Makeup tina ZELEX Boneka Huluna ieu sacara saksama dirancang pikeun nambahkeun pesona jeung realisme maranéhanana. Ti fitur raray ka kurva awak, unggal jéntré geus taliti crafted pikeun mastikeun yén unggal ZELEX Boneka mangrupa karya seni flawless.

Kaunggulan tina Zelex Sex Dolls

  • Boneka séks Zelex gaduh sababaraha fitur anu luar biasa anu ngabédakeunana di pasar. Dijieun ku koléktif seniman sareng master pengrajin, boneka ieu nunjukkeun tingkat realisme anu teu pernah kantos aya sareng perhatian kana detil anu ngalangkungan biasa. Hayu urang nalungtik kaunggulan has anu nangtukeun daya tarik boneka Zelex:
  • Versatility dina Pilihan: Boneka Zelex nawiskeun sajumlah ageung fitur, henteu nyésakeun bagian awak anu luar biasa. Naha éta struktur raray anu menawan, desain sungut surreal, dada memikat, atanapi kurva hip anu elegan, Zelex henteu ngantepkeun kahayang anu teu kacumponan.
  • Realisme anu teu aya tandinganana: ieu boneka kelamin zelex mangrupakeun wasiat kana karajinan taliti, showcasing rinci intricate dina panon maranéhna, bulu, awak, jeung struktur internal. Desain raray henteu pondok tina breathtaking, nawarkeun rupa-rupa rupa-rupa visages tailored pikeun cater kana sagala rupa preferensi.
  • Rupa-rupa jinis awak: Nganut standar kageulisan anu rupa-rupa, Zelex nawiskeun rupa-rupa jinis awak-naha anu mikahayang kurva anu pikaresepeun atanapi kaanggunan langsing. Model hiper-réalistis garis ieu nyayogikeun pikeun anu milari pangalaman sapertos hirup, bari ogé héran ku fitur-fitur novel dina dada sareng hips, ngabédakeunana tina naon waé anu katingali sateuacana.
  • Ragam anu diideuan Anime: Zelex Bonéka Seks Anime lineup teu ngan caters kana desain awak realistis tapi ogé delves kana realm of physique exaggerated diideuan ku éstétika anime. Pikeun anu resep ngaapresiasi desain awak anu teu konvensional, Zelex ngabayangkeun deui fitur-fitur ieu dina gaya animasi 3D anu endah.
  • Téknik Precision: Sohor pikeun akurasi anatomisna, boneka séks Zelex unggul dina struktur internal anu rumit, khususna dina rohangan sungut, nyayogikeun pangalaman anu réalistis. Pikeun jalma anu ngahargaan ZELEX boneka séks lisan simulasi, boneka ieu nawiskeun hiji patepungan luar biasa.
  • Lemes jeung responsif: Dirancang janten lentur sareng responsif pikeun dirampa, boneka ieu nawiskeun pangalaman interaktif sareng dada réaktif sareng daérah hip, mastikeun kanikmatan. Awakna anu tiasa diadaptasi ngajamin kanyamanan, janten gampang pikeun mendakan posisi istirahat anu alami bari ngaraosan kasenangan.
  • Daya tahan sareng Retensi Warna: Dijieun tina silikon premium, boneka Zelex gaduh daya tahan sareng ingetan warna, tahan pamakean tanpa luntur. Desain anu kuat nahan interaksi taktil, ngajamin kanikmatan anu langgeng tanpa masalah ngagem sareng cimata.
  • Boneka séks Zelex ngahartikeun deui alam pangalaman intim, nyampurkeun karajinan, versatilitas, sareng daya tahan pikeun nawiskeun perjalanan anu teu aya tandingan kana kasenangan anu hirup.

Boneka Zelex

boneka zelex - 167cm
hardcord sex jeung boneka sex
boneka zelex 170 cm
Boneka séks silikon anu paling hirup-hirup, jangkung payudara leutik
boneka sex paling mahal
Boneka Zelex

Peunteun

96/100

 

brand:Boneka Zelex 
bahan: Boneka Seks Silikonstyle: Boneka Gaya Éropa, Boneka Gaya Asia, Boneka Seks Payudara Besar, Boneka Seks Silikon sareng saterasna.

Pambuka: Silikon kualitas luhur boneka cinta boneka kelamin nyata - boneka Zelex

ZELEX mangrupikeun salah sahiji merek silikon AXB. Zelex Doll mangrupikeun produsén anu khusus dina rarancang sareng pembuatan boneka surreal. Tujuanana nyaéta pikeun ngembangkeun boneka séks hirup anu kualitas luhur pikeun nyayogikeun palanggan pangalaman anu unik. Unggal produk Zelex dicét ku seniman, kalayan bentuk anu réalistis sareng épék makeup anu endah.

Naros :

+ Sarupa jeung kulit asli anu réalistis
+ Boneka Seks Silikon Berkualitas Tinggi
+ Seueur Jinis Awak pikeun Dipilih
+ Boneka silikon anu paling murah
+ Kamampuhan panalungtikan sareng pamekaran anu kuat
+ Boga studio pangembangan sorangan, wani ngaropea

Kontra :

- Mahal tapi patut unggal Penny!

 

Barang Per Halaman:

Diurutkeun dumasarkeun:

Boneka séks 125cm-72_193
170cm Silicone C-cup Bodas Kulit ZELEX Boneka

Boneka Zelex

$2,070.99 $2,070.99

Logo Boneka Zelex