telepon:+1(804)579-0949 surélék: urdollsshop@gmail.com

Daptar Boneka Seks Q&A

  • Aiwawa meureun pilihan katuhu

    2023-02-03

  • Ngenalkeun boneka séks mangrupikeun mangpaat

    Pikeun kadua pihak, salami aya kapercayaan sareng silih hormat dina hubungan éta, ngenalkeun boneka séks tiasa ngabantosan. Sanaos anjeun cocog sareng sababaraha cara anu sanés, bonéka séks tiasa janten unsur pelengkap atanapi solusi. Bellmer bakti hirupna pikeun barontak ngalawan seni, ngalawan bapakna, ngalawan wibawa, sareng khususna ngalawan ideologi Nazi anu muncul di Jérman dina taun 1930-an. Bellmer mimiti sono kaponakan awewe na saatos pamajikanana janten langkung lemah sareng lemah kusabab tuberkulosis, tapi anjeunna terang yén anjeunna henteu tiasa hubungan fisik sareng kaponakan awewe na Ursula, tapi anjeunna diideuan ku Kokoschka-salaku penemu boneka séks, anjeunna sadar Impian ieu. Ngawitan ngadamel boneka séks anjeun nyalira.


    2023-02-03

  • Pabrikan boneka séks ogé nawiskeun bonéka séks dina varian jalu

    Nanging, upami anjeun parantos mésér boneka anu réalistis, anjeun tiasa ngalakukeun naon waé anu anjeun nyobian pikeun nyobaan jalmi anu sajati. Sanaos "Jia Jia" teu ngagaduhan rencana pikeun produksi masal, para sarjana nyarios yén pasangan robot séks gadis réalistis bakal gancang janten kanyataan. Dr David Levy, anu ngahususkeun kana hal ieu, nyatakeun yén perkawinan robot séks jieunan pamaréntah anu mimiti bakal muncul sateuacan taun 2050.


    2023-02-03

  • Sanajan boneka sex silicone dijieun tina bahan paling modern

    2023-02-03

  • Boneka séksna peka sareng responsif toél

    Kana waktosna, pasangan éta terus ningkatkeun robot séks pasanganna, nambihan geter internal, ngajantenkeun bonéka séksna peka sareng responsif pikeun keuna, sareng percanten yén aranjeunna ngaraos langkung caket sareng langkung caket kana hal anu nyata. Nanging, ngan ukur mésér henteu cekap. Kusabab ieu investasi ageung, perlu dipikahoyong sabaraha lami hiji boneka tiasa disimpen sareng kumaha manjangkeun umur jasa na.


    2023-02-03

  • Kusabab bonéka ieu nyonto awéwé seksi

    2023-02-03

  • Baris kelamin rapih dina dipan

    2023-02-03

  • Nampi merek dildo boneka cinta anu sami sareng anu disayogikeun dina situs wéb

    2023-02-03

  • Sex mangrupikeun bagian tina kahirupan anu anjeun raoskeun ti jero haté anjeun

    Anjeun kedah langkung maju sareng langkung saé supados anjeun tiasa terang naon anu aya pikeun kanyamanan anjeun. Seks mangrupikeun bagian tina kahirupan anu anjeun raos tina jero haté anjeun. Trend na ngembang di Éropa. Sateuacan 2018, Inggris Steven Crawford anu umur 25 taun dibuka aula pangalaman boneka séks munggaran di Inggris dina harga 60 pon (sakitar 80 dolar AS) sajam.


    2023-02-02

  • Ngahasilkeun boneka seks super-realistis dildogag

    2023-02-02

  • Robot Sex Boneka séks High-end umumna ramah lingkungan

    Lahir sapertos manusa. Salian ti penampilan na anu éndah, émosina jero anu tiasa nyugemakeun ogé mangrupikeun faktor penting anu langkung pikaresepeun. Boh lalaki boh awéwé butuh rezeki anu émosional, upami henteu sapertos bebek ngalayang dina lebu beureum. Boneka séks ibarat palabuhan sareng tempat anu damai pikeun jiwa. Ieu bakal tetep pangsaéna nalika anjeunna damel pikeun hirup atanapi alesan séjén. Dina titik ieu, anjeun tiasa sacara gampil ngantepkeun tekanan sareng ngagaduhan émosina murni.



    2023-02-02

  • Kacerdasan jieunan nyayogikeun langkung seueur kamungkinan pikeun jalma sareng cinta bonéka

    Nyeri kaayaan karugian beda-beda ti jalma ka jalma. Sababaraha jalmi tiasa janten padamelan, sedengkeun anu sanés mendakan yén nyéépkeun waktos sareng kulawargana tiasa ngabantosan aranjeunna dina prosés duka. Unggal bonéka cinta Dennis ngagaduhan albeum poto nyalira sareng Twitter sabab anjeunna negeskeun yén unggal bonéka cinta ngagaduhan kapribadian masing-masing. Saur anjeunna: "Kuring henteu hoyong tanpa aranjeunna. Aranjeunna tiasa masihan kuring rangkulan anu alus, lembut sareng tenang. Ieu mangrupikeun hal anu ngahibur."


    2023-02-01

  • Anjeun tiasa milih rébuan cara pikeun mikaresep kelamin

    2023-02-01

  • Ngadamel bonéka pameget ku raray sareng bentuk awak istrina tina poto almarhum istrina

    Aya jalma sapertos kitu di Cina. Hayu urang sebut wae Mr. Zhao pikeun ayeuna. Pak Zhao, dina taun lima puluhan, kaleungitan pamajikanana anu gering tercinta. Anjeunna immersed dina nyeri unggal poe, sarta engké dipaké duit saeutik anjeunna disimpen keur meuli boneka lover. Panginten anjeunna bakal ngagentos posisi pamajikanana sareng aya di sisina. Anjeunna ngurus dirina ti isuk nepi ka peuting, pura-pura yén bonéka éta pamajikanana, sakumaha anu dipigawé saméméh anjeunna maot. Naon cinta jero. Tapi, kira-kira genep taun ti harita, teu paduli kumaha taliti Mr. Zhao ngurus boneka éta unggal poé, boneka cinta geus nepi ka ahir hirupna, sarta eta di tatters, sarta goresan anyar mucunghul pas pindah. Pabrik boneka kekasih keuna ku carita Pak Zhao teras ngahubungi anjeunna sareng ngadamel boneka kekasih kalayan bentuk wajah sareng awak pamajikanana tina poto almarhum pamajikanana, gratis. Sanajan kitu, Pak Zhao henteu miceun bonéka heubeul na, tapi diberesihan kalayan rapih sarta diteundeun dina kotak.

    2023-02-01

  • Loba geus jadi kabetot dina ngagunakeun boneka kelamin nyata

    Lila-lila bapa mah siga rada hariwang. Ayeuna ningali anjeunna bagja pisan, haté kuring haneut." Anjeun meureun geus katempo sarébu kali. Porno. Sanes?


    2023-02-01

  • Naha kuring kedah mayar langkung seueur pikeun boneka anu pangsaéna?

    Sabalikna, bonéka ieu didamel tina bahan lowquality. Saatos sataun dianggo, bonéka sapertos kitu moal tiasa dianggo, sareng anjeun bahkan henteu heran.

    2023-02-01

  • Kumaha upami gaduh sex sareng boneka nyata?


    2023-02-01

  • Pangalaman Surreal Diturunkeun tina Kasenangan Manusiawi Boneka Dewasa

    2022-11-11

  • Duanana Mitra Anjeun Seger Jeung Fantasi Ngeunaan Boneka Seks

    2022-11-11

  • Anjeun tiasa nyaluyukeun boneka cinta anjeun pikeun pangalaman anu langkung pribadi

    2022-11-11

  • Bakal Langkung Gampang Ngalatih Stamina Sareng Kaahlian Anjeun Sareng Boneka Cinta

    2022-11-11

  • Mibanda Boneka Seks Ogé Bisa Ngajantenkeun Anjeun Leuwih pikaresepeun pikeun Awéwé

    2022-11-11

  • Langkung mirah Bisa Ngurangan Kanikmatan Anjeun Boneka Cinta

    2022-11-11

  • Gaduh Boneka Nyata Ibarat Boga Mitra Anu Sok Di Samping Anjeun

    2022-11-11

  • Boneka Cinta Sakabehna Éféktif Pikeun Ngaleungitkeun Rasa Ngasingkeun Anjeun

    2022-11-11

  • Rarasaan Micinta Boneka Deukeut pisan Ka Awéwé Sejati

    2022-11-11

  • Masturbasi Sareng Boneka Seks Realistis Nyaéta Bentuk Masturbasi Anu Pangsaéna

    2022-11-11

  • Anjeun tiasa gaduh sex countless jeung boneka cinta

    2022-11-11

  • Kumaha Ngeunaan Bonéka Cinta Amérika Sarupa sareng Payudara ageung

    2022-11-10

  • De-stress Awak Boneka Seks Sareng Makan Malam Lilin Romantis

    2022-11-10

  • Urang Papanggih Boneka Pecinta Sex Lengkep dina Cara anu Teu Disangka

    2022-11-10

  • Pilih Boneka Seks Anyar pikeun Nyugemakeun Libido Anjeun

    2022-11-10

  • Naha Sah Miboga Boneka Nyata Awak?

    Kuring leaned handap sarta mencét biwir kuring kana kulit bodas hipu nya, kissing nya kulit jade-kawas saeutik-saeutik, inci demi inci. Boneka séks Mosuo rada kedutan dina rambut kuring. Biwir kuring ngaléngkah lalaunan nuju ka tempat suci. Boneka kelamin moaned lemes, sarta kuring gently dibuka suku ramping nya, nembongkeun pussy pink nya di hareup kuring.

    2022-08-05

  • Dimana Boneka Seks Realistis TPE Nyata Dijual?

    Haté kuring disiksa ku kasedih jeung kanyeri. Kuring henteu terang naon anu lumangsung kana boneka seks, sareng kuring henteu wani nyanghareupan anjeunna. Tapi kahayang anu kuat terus ngadorong kuring pikeun terus mikir ngeunaan boneka séks. Sanggeus perjuangan ideologis sengit, abdi tungtungna mutuskeun yén euweuh urusan naon, abdi kudu nyanghareupan kanyataanana, sanajan boneka kelamin maéhan kuring pas ningali beungeut kuring, abdi bakal nyandak katingal di dirina.

    2022-08-05

  • Boneka Real Realistis Kualitas Tinggi Sadia Online

    Sakali boneka anjeun siap, anjeun tiasa pamit ka katiisan sareng ngamimitian hubungan séks tanpa nagging konstan atanapi swings wanda anu dilakukeun ku awéwé. Seks heunceut mangrupikeun bagian anu paling pikaresepeun pikeun gaduh boneka séks, liangna meniru heunceut nyata, sareng anu langkung penting, anjeun henteu peryogi seueur pikeun ngaraosan séks heunceut.

    2022-08-05

  • Pakean Cocog jeung Boneka Seks Nyata Manis Kuring

    Anjeun panginten hoyong ngabumbukeun boneka anjeun nganggo baju seksi, perhiasan anu keren, atanapi bahkan gaya rambut énggal. Baju tiasa janten suplemén hudang anu kuat. Upami anjeun nembé ngagaleuh boneka séks, ucapan salamet. Anjeun ngadamel investasi anu ageung. Lingerie seksi bisa ngarobah pikagumbiraeun waning kana gairah fiery.

    2022-08-05

  • Naon anu kudu dilakukeun nalika anjeun hoyong ngalungkeun boneka anu asli?

    Boneka séks minuhan lamunan anjeun, aranjeunna henteu maok, ngabohong, gendut, curang, maénkeun kaulinan pikiran émosional, ngancem, ngancem atanapi nyéépkeun sadayana artos anjeun. Bonéka cinta anjeun marengan anjeun lalajo kaulinan, kaulinan téh sepi, lini tengah gancang BJ, ngelek tanpa keluhan.

    2022-08-05

  • Anjeun saku pussy dildo bisa kalayan gampang meuli kualitas luhur boneka kelamin Jepang di Los Angeles

    2022-06-23

  • Aranjeunna mibanda mannequin bikang watak teu jeung anggahotana kelamin leuwih remen

    2022-06-23

  • Pilih mesin dildo waktos nyéwa boneka séks anu paling cocog

    2022-06-23

  • Ngagaduhan boneka sex lovence max mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun setrés sacara efektif

    Résistansi panas anu hadé, résistansi tekanan sareng résistansi deformasi mangrupikeun ciri utama bonéka séks anu didamel tina silikon, sareng lalaki biasana dipaksa mésér éta upami dibandingkeun sareng sababaraha pilihan bonéka sanés anu sayogi. Dina 2018, Déwan Kota Houston ngaluarkeun SK anu ngalarang operasi toko pangalaman bonéka cinta munggaran di Amérika Serikat. Pamilon nekenkeun dina rapat yén Ewa berpotensi ngaganggu hubungan antarpribadi, hubungan kulawarga sareng kauangan. Sababaraha urang nyarios yén ieu bakal ngabalukarkeun huru-hara sosial.


    2022-06-23

  • Industri boneka seks milf ukuran pinuh parantos nyaksian kamajuan anu teu kaétang

    2022-06-23

  • Nalika kondom rasa rék meuli boneka karakter munggaran

    2022-06-23

  • Tiasa kaulinan sex butt palsu ngabantosan pangguna boneka mikaresep pangalaman séks anu nyata

    2022-06-23

  • Panalungtikan kaulinan seks ebony alesan maranéhna pikeun meuli boneka kelamin

    2022-06-23

  • boneka wig Ieu bakal tetep heunceut boneka kelamin anjeun lubricated tur mulus

    2022-06-23

  • Pilem nyeuseup dildo dimana boneka seks janten populer di kalangan pamirsa

    2022-06-23

  • Anjeun custom chastity kandang hayang meuli jalu atawa bikang boneka kelamin

    Seueur anjeun tiasa mopohokeun aspek ieu, tapi aroma anu leres tiasa ngarangsang hormon anjeun sareng ningkatkeun tingkat kegembiraan anjeun. Disarankeun mésér parfum sanés alkohol. June nyarios yén dina sababaraha poto ieu, anjeunna anu nyababkeun poto-poto éta. Éta mangrupikeun pangalaman hirupna. Sababaraha poto ieu dicandak di tempat-tempat umum, sapertos anu duaan linggih dina bangku taman, sedengkeun poto sanés nunjukkeun anjeunna linggih dina lantai maénkeun gitar pikeun Eva.


    2022-06-23

  • Mani realistis dina boneka séks gadis robot séks anu dilakukeun ku putrana

    2022-06-23

  • Selebriti awéwé nyieun porno anu rencanana mésér boneka lover lalaki

    Sanaos kaseueuran anu diwawancara henteu nampi ideu maju ieu, sajumlah jalma réa anu terangeun. Sugan teu heran, seuseueurna jalma anu nampi pandangan ieu nyaéta lalaki, kalayan kapercayaan anu kurang beragama sareng sikap sosial anu langkung terbuka. Dina pandangan masarakat jaman ayeuna, hubungan anu caket janten beuki hésé, anu kagambar dina tingkat talak anu naék, sareng beuki hésé pikeun jalma pikeun ngembangkeun sareng ngajaga hubungan anu nyugemakeun.


    2022-06-23

  • Awéwé kirang resep nampi robot séks tibatan lalaki

    2022-06-14

  • Teu aya anu lepat nganggo cocooan séks pikeun ningkatkeun paripolah séks

    2022-06-14

  • Nyababkeun manusa janten langkung rela cicing sareng bonéka

    2022-06-14

  • Sababaraha boneka séks nyaéta bagian anu tiasa dicabut atanapi tiasa diganti

    2022-06-14

  • Kuring manggihan trojan ultrafit a solace nalika meuli boneka kelamin

    2022-06-14

  • Anjeun tiasa blowjob boneka gampang nransper sagala karakteristik pasangan kelamin ngimpi anjeun ka doorstep Anjeun

    Boneka séks Asia urang cocog pikeun sadayana, kurang pangalaman seksual, fobia sosial sareng cacad fisik. Henteu aya jinis jalma anu mésér atanapi nganggo boneka séks? Saha waé sareng saha waé, ti jalma biasa dugi ka jalma anu obsess sareng boneka séks TPE khusus, tiasa sareng bakal nguntungkeun tina ngawangun hubungan pribadi sareng boneka cinta sareng séks . Boneka ieu ngajantenkeun jalma-jalma anu teu damang sacara fisik sareng cacad; phobias sosial; jeung jalma anu nyambung ka jalma séjén dina tingkat deeper tur pribadi pikeun neuleuman hubungan seksual nu maranéhna bisa jadi teu boga kasempetan atawa kamampuhan.

    2022-06-14

  • Janten do thrusting panty vibrator anjeun wani mésér boneka seks sapertos kitu?

    Boneka séks mangrupikeun pasangan émosional. Nyatana, bonéka séks ieu henteu ngan ukur tiasa nyumponan kabutuhan fisik masarakat, tapi ogé janten mitra émosional pikeun marengan anjeun nalika anjeun nyalira. Upami Anjeun gaduh duit, Anjeun ogé bisa meuli eta salaku mannequin sarta nempatkeun eta di hareup toko Anjeun sorangan. Meureun bakal narik loba konsumén. Kalayan paningkatan paménta jalma pikeun séks sareng henteu saimbangna rasio séks, paménta pikeun boneka séks di pasar terus ningkat. Sanajan hargana leuwih mahal, loba jalma anu daék méakkeun duit pikeun meuli eta. Janten naha anjeun wani mésér boneka séks sapertos kitu?

    2022-06-13

  • Naha anjeun badé ngagaleuh boneka seks dildo squirting silikon?

    Abdi anggota tim urdoll. Salaku panyadia boneka séks TPE, aya sababaraha boneka séks nyata di bumi kuring. Aranjeunna ngabawa kuring béda-béda. Sababaraha boneka séks bakal mésér boneka séks pikeun séks, panasaran, konsumsi impulsif, sareng sanés Henteu kabogoh atanapi pamajikan dulur sampurna dina hal kelamin. Kadang-kadang kabogoh anjeun nolak pamundut anjeun atanapi iinditan panjang, séks ieu peryogi pisan. Éta henteu ngan ukur tiasa méréskeun sarat anjeun, tapi ogé ngajaga perkawinan anu saé. Ieu jawaban ti nasabah urdoll, mugia tiasa ngabantosan anjeun.
    Rex Pound nyarios: "Kuring parantos gaduh boneka séks. Anjeunna mangrupikeun kahadean anu pangsaéna anu dipasihkeun ku Gusti ka kuring. Hal anu paling bahagia dina sadidinten nyaéta anjeunna sareng anjeunna. Anjeunna salawasna ngantosan kuring di bumi, tong hariwang yén anjeunna bakal tinggalkeun kuring. Rarasaan gaduh hubungan séks sareng anjeunna ibarat hubungan seksual sareng awéwé asli. Anjeunna henteu kantos nyarios henteu, asa hébat! "
    Vito Meg nyarios: "Kuring parantos ngajaga bonéka séks anu nyata salami sataun pikeun ngabantosan kuring hubungan jangka panjang nagara-nagara deungeun. Abdi henteu tiasa hubungan séks sareng awéwé kusabab kuring pasti ngahiji. Nanging, utamina dina Dina wengi anu tiis, nalika kuring nyalira di apartemen kuring, kabutuhan fisik henteu tiasa ditolak. Kuring ngabagi ieu sareng réréncangan anu cicing caket apartemen kuring. Anjeunna kantos ngagaduhan dilema anu sami sareng anjeunna masihan kuring solusi. Anjeunna naros ka kuring anggo bonéka déwasa na anu nembé mésér salaku lalaki, sareng engké kuring sadar yén ieu sadayana anu diperyogikeun. "

    2022-06-13

  • Cara séks geus robah pisan

    2022-06-09

  • Solusi pikeun ngajaga boneka séks séhat séks payudara gedé

    2022-06-09

  • Ngahasilkeun bangsat kuring konyol mega masturbasi boneka seks super-realistis

    2022-06-09

  • Pangwangunan pasti mangaruhan hubungan étika umat manusa

    2022-06-09

  • Ganda réngsé dildo anal Dupi abdi tiasa ngirim deui ka anjeun pikeun perbaikan sanggeus boneka ruksak?

    Nalika anjeun ngahaja ngarusak bonéka séks, kami moal nyandak bonéka éta deui ka pabrik. Kami pisan punten ngeunaan ieu. Kusabab ieu masalah kaséhatan pikeun konsumén. Departemen henteu ngajual bonéka bekas. Éta panginten tiasa nyandak sababaraha jenis virus. Tapi punten tong sedih teuing, urang tiasa sering ngabantuan ku email sareng telepon. Anjeun ogé tiasa ngalereskeun boneka anjeun numutkeun metode perbaikan anu kami nyayogikeun. Leres, ieu gampang. 

    2022-06-09

  • Kumaha carana milih boneka séks kuring?

    Kalayan mekarna industri boneka séks. Rupa-rupa boneka séks ogé geus jadi leuwih rupa-rupa. Beuki loba jalma narima bonéka. Kami di dieu pikeun ngajarkeun anjeun ngadamel pilihan anu pas antara rupa-rupa boneka séks. Ayeuna populer di pasar TPE. Bahan sareng boneka silikon. Éta rupa-rupa pisan dina harga sareng kinerja. Upami anjeun hoyong inpormasi langkung seueur ngeunaan inpormasi ieu, mangga tingali FAQ dina halaman wéb urdolls. Upami anjeun hoyong mindahkeun sareng nyimpen langkung merenah. Anjeun tiasa mésér hiji boneka geulis 100cm. Boneka ieu populer di kalangan pangguna pikeun hargana murah sareng pangalaman realistis.

    2022-06-09

  • Sabaraha ulasan leungeun baju hayam hargana kuring mésér boneka seks online?

    Biaya mésér boneka séks kedah diitung dumasar kana kaayaan spésipik anjeun. Upami anjeun mésér boneka TPE dina urdoll, biayana anjeun tiasa $ 700 dugi ka $ 2,500. Harga boneka silikon biasana ngaleuwihan $ 2,000. Pilihan suku nangtung boneka urang peryogi tambahan $ 30. Pilihan sanésna gratis. Biaya jangkungna béda-béda tina boneka anu sami tiasa bénten-bénten. Nalika milih, harga anu ditingalikeun dina halaman pakampungan mangrupikeun jumlah total anu anjeun kedah mayar.

    2022-06-09

  • Naon daya tarik boneka séks vibrator blush?

    Fakta parantos kabuktosan yén teu aya jalan pikeun ngarobih jimat batur, janten boneka séks silikon tiasa ngabantosan jalma-jalma nganyatakeun kahoyongna dina hukum sareng moral. Upami anjeun kedah nahan kahoyong anu diteken, anjeun peryogi sosobatan boneka séks. Ieu mangrupikeun fenomena anu ngalibatkeun daya tarik séksual patung, bonéka atanapi objék figuratif sanés. Pabrikan boneka séks merhatoskeun khusus pikeun ngadamel bonéka katingalina langkung pikaresepeun sareng éndah, sahingga pilihan unggal lalaki pikaresepeun. Ieu dimaksudkeun pikeun narik perhatian unggal lalaki sareng masihan aranjeunna kabagjaan nalika aranjeunna hubungan séks sareng aranjeunna. Aya rébuan boneka séks di pasar, tapi ngan sakedik anu bakal nyugemakeun anjeun. Paduli sababaraha jinis boneka séks, éta dibagi kana dua kategori. Boneka séks didamel tina bahan silikon atanapi TPE. Anjeun tiasa kéngingkeun aranjeunna dina urdoll.

    2022-06-09

  • Pangalusna kaulinan mamat clit Inget pikeun nyimpen boneka kelamin dina tempat tiis tur garing

    2022-06-09

  • Dupi anjeun mendakan bédana bonéka séks sareng manusa?

    Intina, boneka séks ngan ukur impian tina onani kami. Tapi ku sababaraha cara, bonéka séks panginten langkung saé tibatan awéwé. Douglas nétélakeun yén dina sababaraha waktos dina hirupna, awéwé parantos ngalakukeun padamelan anu goréng ngalawan anjeunna sareng ngadamel hal anu ngaganggu anjeunna henteu satuju. Henteu sugema ku pangalaman anjeunna sareng awéwé, kuring balik ka bumi kuring, ngan ukur Internét salaku pasangan kuring. Saatos ngadamel Internét rencangna, anjeunna janten ngalamun, janten anjeunna nganggo porno salaku pasangan séksna. Sakali porno janten awéwéna, anjeunna bakal terus-terusan ngawadul. Dina prosés séks, jalma-jalma bakal raoseun. Kahayang pisan pikeun ngalaman pasangan séksual anu mabok sareng pikasieuneun. Dugi ka bonéka ngagaduhan kecerdasan buatan anu luar biasa anu tiasa ngajantenkeun urang yakin yén aranjeunna hoyong pisan urang, bonéka moal nyayogikeun racun sapertos obat-obatan, janten aranjeunna bakal nganyenyeri anu hoyong anu dipikahoyong.

    2022-06-09

  • Kaulinan séks lalaki déwasa Salian ti ngajual boneka séks biasa, pabrik boneka séks

    2022-06-09

  • Naon pussy saku pikeun lalaki anu kalemahan boneka kelamin?

    Sanaos padamelan abdi nyaéta nyayogikeun boneka séks gaya anyar anu kualitas luhur ka sajumlah ageung palanggan anu peryogi. Tapi kuring ogé ngagunakeun boneka séks sorangan. Sedengkeun pikeun shortcomings tina boneka kelamin,pocket.pussies Abdi disebutkeun yen salah sahiji pangbadagna nyaéta yén batur seuri di anjeun ngalakukeun naon maranéhna pikir "naif" atawa "gélo." Tapi ayeuna mangrupikeun waktos kabébasan sareng kabuka, dimana homoseksualitas tiasa ditampi. Boneka séks ogé kedah nampi hormat anu pantes. Salaku kolektor bonéka sorangan, abdi aya kalana komentar yen boneka abdi "resep" baju anyar nya, atawa ngarasa "teu nyaman" mun ngantep manehna ngagolér panjang teuing, tapi ieu ngan hiji tekenan kana kahayang kuring sorangan meuli baju anyar. Atawa kaliru sabab ahirna bisa ngaruksak boneka abdi. Nyaan kuring henteu nyangka boneka kuring émosional atanapi hirup, tapi sakapeung kuring ngémutan émosi kuring, anu ngagambarkeun pikiran kuring. Bisa ngabahagiakeun awak jeung pikiran.

    2022-05-30

  • Bluetooth dildo Kumaha kuring ngangkut boneka kuring nalika kuring mindahkeun?

    Upami anjeun hoyong mindahkeun boneka séks anjeun ka bumi énggal, anjeun kedah langkung ati-ati. Laksanakeun sababaraha cara ngajaga bonéka tina cilaka. Pilihan anu pangsaéna nyaéta ngangkut boneka kana kotak aslina, sapertos urang. Sarua dikirim ka panyimpenan anjeun. Anjeun kedah ngajaga bonéka hipu nalika prosés transportasi. Nalika ngangkut dina kotak boneka, pastikeun maca instruksi pabrik pikeun pitunjuk. Ieu bakal ngabantosan pisan pikeun anjeun.

    2022-05-30

  • Toys masturbatory jalu Naha maranéhna méakkeun rébuan dollar dina boneka kelamin lifelike tinimbang pursuing awéwé nyata?

    Anjeun tiasa mésér naon waé anu anjeun pikahoyong, tapi ati-ati mésér baju anu warnana terang, anu poék bakal noda. Boneka anu dicelup hese dibersihkeun, sareng seueur jalma anu kedah miceun aranjeunna kusabab dicelup. Sajaba ti éta, coba meuli baju leupas. Ulah meuli baju ketat pikeun nembongkeun inohong Anjeun. Lamun hayang nempo sosok anjeun, Jigana beuheung teh pangalusna. Bajuna ketang teuing, nu matak teu merenah pikeun maké jeung nyabut. Hal ieu kacida dipikaresep pikeun ciwit boneka jeung ninggalkeun tanda, nu bakal ngabalukarkeun boneka ka deform jeung mangaruhan penampilan na.

    2022-05-29

  • Bisa nempatkeun dua boneka séks Jepang panties Bluetooth ngageter dina kotak

    Éta cukup ageung pikeun nempatkeun dua bonéka séks Jepang dina kotak, tapi kuring ngémutan nempatkeun sababaraha busa ingetan handapeunna janten bonéka tiasa ngagolér di luar kotak nalika henteu dianggo. Hiji-hijina masalahna nyaéta kuring ayeuna gaduh 3 bonéka, sareng éta ngan ukur hitungan waktos dugi ka nambihan boneka anu sanés ... éta bakal gancang peryogi kamar nyalira. Abdi gaduh bonéka 158 WM anu kuring mésér dua taun ka pengker, tapi panangan na ayeuna leupas pisan sareng kedah dibebenah. Asa siga bakal leupas tina taktak. Nalika kuring mindahkeun panangan ka luar, éta ngan ukur ngageser ka tukang, éta oyag nalika ayun payun, tapi tetep dina tempatna nalika gerak naék. Abdi hoyong pisan terang upami pemasok boneka séks jepang di Inggris leres-leres tiasa ngumbar anjeunna kusabab kuring henteu percanten kana perbaikan kuring.

    2022-05-23

  • Naha boneka séks hadé atanapi goréng pikeun mesin séks kuring?

    Boneka séks anu saé atanapi goréng pikeun anjeun. Ieu saleresna mah patarosan anu subyektif pisan. Kami tiasa ngabagi sareng anjeun sababaraha pandangan konsumén ngeunaan boneka séks. Seueur jalma mikir yén bonéka séks saé pisan. Dina sababaraha taun ka pengker, aranjeunna janten langkung réalistis, sahingga masarakat ngaraos réalistis pisan, saluhur awéwé / lalaki, sareng nalika anjeun atanapi kabogoh anjeun nganggo hiji, karaos anjeun gaduh hubungan séks anu nyata. Kusabab kitu, kuring bakal nyarios éta saé, tapi anjeun kedah nyingkahan boneka ledakan anu murah sabab gampang peupeus sareng asa teu nyata, anjeun kedah milih boneka TPE anu réalistis atanapi bonéka silikon.

    2022-05-23

  • Perbudakan kétang Kumaha anjeun ngabales boneka séks nalika babaturan deukeut ngamimitian paguneman sapertos kitu?

    Hormon ieu sami sareng anu dileupaskeun nalika séks, ku kituna aranjeunna nyayogikeun sensasi anu sami sareng karasaeun sapertos anu nyata. Nalika anjeun dina wanda anu saé sareng awak anjeun ngaréspon positip, gampang hilap yén anjeun dina kaayaan stres.

    2022-05-20

  • Hideung dildos Jalma bakal salawasna ngarobah leuwih hal pikeun nyieun pasangan kelamin sampurna pikeun wengi sepi

    Dipirig pikeun hirup, boneka kelamin anu mitra paling patuh anjeun bakal papanggih-euweuh nagging, euweuh inquiring ngeunaan whereabouts anjeun, euweuh salempang ngeunaan aranjeunna selingkuh anjeun, jsb Éta boneka kelamin dirancang pikeun minuhan kabutuhan kelamin anjeun; hal nu teu bisa bet on kalawan awéwé . Anu paling penting, anjeun tiasa milih naon anu anjeun pikahoyong pikeun boneka séks sareng naon anu anjeun henteu gaduh. Hebat henteu?

    2022-05-20

  • Best prostat massagers Beuki loba awéwé leungit minat kelamin pikeun sagala rupa alesan

    Upami Anjeun gaduh éjakulasi prématur, boneka kelamin moal underestimate Anjeun. Teu heran loba lalaki boga éjakulasi prématur pikeun sagala rupa alesan. Henteu aya anu nyalahkeun éta lalaki. Sanajan kitu, lalaki anu psikologis nyeri sabab sieun katresna maranéhanana baris kasampak handap ka aranjeunna. Boneka séks moal pernah ningali ka anjeun, aranjeunna muja anjeun langkung ti saha waé. Boneka séks henteu nyebarkeun STD, sareng éta henteu pernah gampang pikeun awéwé mendakan lalaki anu sanés, khususna kalayan naékna aplikasi dating. Anjeun moal manggihan yén maranéhna bisa mawa STDs sarta stigmatized, tapi iwal mun manggihan, anjeun moal nyaho. Boneka séks moal ngarawat anjeun sapertos kitu. Aranjeunna aman tur beresih.

    2022-05-20

  • Anime saku pussy Urang kedah manggihan anu ngabalukarkeun kecanduan séks

    Pikeun ngaronjatna stress méntal di masarakat modern, éta sasaena pikeun ngadopsi cara cageur séjén pikeun ngurangan setrés, kayaning ngajalankeun, senam, bal jeung latihan fisik sejen, nyanyi, nari jeung kagiatan luang lianna. Anjeun teu kedah obsessed jeung kagiatan seksual, utamana pikeun nyegah kagumantungan. Pecandu séks ogé condong néangan lawan jenis pikeun ngaleupaskeun kahayang séksual maranéhanana, jadi meuli boneka séks téh solusi séjén sarta bisa dipaké salaku pasangan alternatif pikeun ngaleupaskeun kahayang maranéhanana salila perlakuan. Boneka séks TPE gaduh tékstur anu sami sareng jalma asli, sareng heunceut lengkep niru manusa, anu tiasa ngahontal kasenangan anu sami pikeun séks sareng jalma nyata.

    2022-05-20

  • Ngageter leungeun hayam jalu Pamakéan jangka panjang boneka payudara kerung bisa ngabalukarkeun deformasi payudara

    Pikeun boneka geulis, beda antara breasts kerung jeung padet teu atra, jadi urang umumna teu nyadiakeun boneka geulis jeung pilihan kerung. Tangtosna, ieu sanés mutlak, sareng éta ogé aya hubunganana sareng bahan boneka. Upami bahan TPE atanapi silikon anu langkung lemes dianggo, boneka padet padet sareng lemes pisan. Sajaba ti éta, pamakéan jangka panjang boneka payudara kerung bisa ngabalukarkeun deformasi payudara. Kanggo sabagéan ageung palanggan, boneka padet tiasa nyugemakeun panggunaan sapopoé.

    2022-05-20

  • Thrusting vibrators Anjeunna spent sejen $ 1,300 pikeun nyokot boneka silicone ti pamuter boneka

    Marilyn mikaresep pisan: Anjeunna tuang jajan ultah dina 6 Maret unggal taun, sareng nyéépkeun tilu taun sareng Jack dina Natal sareng Hawa Taun Anyar. Taun 2017, ulang taun munggaran Marilyn, Jack resep kana kostum anime Jepang sareng ngarencanakeun pikeun dianggo salaku pakéan kawinan Marilyn. Dina usum panas 2017, gadis anu geus cicingeun asih pikeun 6 taun tungtungna sapuk bobogohan Jack. Tanggal kahijina nyaéta di Disneyland. Anjeunna admired makeup hipu gadis sarta pakéan biru, sarta kisses dibungkus ku parfum amis.

    2022-05-20

  • Pecinta silikon Pastikeun anjeun ngagunakeun kondom unggal waktos anjeun bobo sareng boneka séks

    Saatos bubuk boneka seks TPE, bubuk nyegah cairan ieu asup kana pori. Éta 100% ditangtayungan? Taya, tapi bakal ngalambatkeun turun laju di mana ieu mikro-tatu lumangsung. Salaku tambahan, bubuk ngirangan gesekan, ngajantenkeun kulit karasaeun, sareng ogé ngabantosan ngaleungitkeun minyak tina permukaan.

    2022-05-20

  • Palatih anal anjeun tiasa mertimbangkeun mésér boneka pribadi pikeun marengan anjeun

    Anjeunna mangrupikeun panggunaan pribadi anjeun, anjeun tiasa hubungan séks sareng anjeunna tanpa hariwang ngeunaan gering. Kasimpulanana, pentingna kéngingkeun boneka séks anu réalistis teu tiasa dipaliré. Boneka ieu antukna bakal masihan anjeun pilihan, cara anu positif pikeun ngeureunkeun hubungan anu goréng. Pilihan ieu nyadiakeun cara nu leuwih aman pikeun nyugemakeun kahayang seksual Anjeun tanpa deceiving pasangan Anjeun.

    2022-05-20

  • Pocket puss naha anjeun milarian salah sahiji kategori boneka seks anu murah?

    Naha éta silikon atanapi TPE, harga di dieu lumayan murah pikeun saha waé dina anggaran. Nanging, penting pikeun émut yén sanaos harga umumna murah, modél khusus gaduh hargana. Boneka séks silikon gumantung kana desain spésifikna sok gaduh harga anu langkung luhur tibatan modél TPE.

    2022-05-20

  • Béntang porno katingali sapertos The gén unik masihan anjeunna butt gelembung asli

    Tangtosna, urang moal tiasa nolak kamajuan campuran robot, bonéka séks sareng boneka séks kecerdasan buatan. Dina taun 2007, seuseueurna jalma panginten panginten bonéka séks anu lami, tiup kalayan mulutna kabuka. Robot sigana tiasa ditingali salaku koleksi baja sareng kawat anu boro-boro teuing humanoid. Salah sahiji seueur patarosan anu urang tampi ti nasabah nyaéta ngeunaan légalitas mésér boneka séks. Urang bakal ngajawab patarosan ieu dina tulisan ieu sareng ngajawab sababaraha masalah anu aya hubunganana.

    2022-05-20

  • Jelas dildo Dupi abdi tiasa milih pikeun nyokot boneka kelamin kuring tinimbang nempatkeun eta di panto kuring?

    Tangtosna, kami hormat pisan kana pamundut sareng opini pelanggan. Upami anjeun hoyong nampi bonéka séks anjeun sacara langsung, anjeun tiasa milih ngatur ditarikna UPS lokal atanapi FedEx. Anjeun tiasa ngagaduhan hak pikeun asup langsung ku cara naon waé.

    2022-05-20

  • Kaulinan séks silikon Kumaha carana abdi tiasa ngabersihan beungeut boneka abdi?

    Tong hariwang upami anjeun ngahaja ngotorkeun wajah anjeun nalika nganggo boneka seks. Anjeun tiasa ngabersihan boneka anjeun dumasar kana metode beberesih kami. Kahiji, anjeun kudu nyabut sirah tina sirah jeung buuk palsu (lamun mungkin). Teras ketok gently wewengkon patri ku bolu haneut jeung sabun antibakteri. Anjeun kudu nengetan husus ka panon anjeun sarta bulu mata, ulah meunang aranjeunna baseuh. Satuluyna anjeun perlu gently pat beungeut boneka urang jeung garing, lawon non-abrasive pikeun miceun lolobana cai, sarta ahirna hayu eta beristirahat pikeun sajam lajeng garing sacara alami. Kusabab kagaringan alam henteu ngaruksak kulit boneka kelamin. Ulah neuleumkeun sirah boneka dina cai iraha wae. Upami anjeun ngahaja nempatkeun sirah anjeun dina cai, éta tiasa ngarusak rorongkong internal boneka. Tangtosna, boneka 100cm geulis urang dipikacinta ku seueur jalma. 


    2022-05-20

  • Pita perbudakan Kumaha leungeun boneka abdi tiasa gerak?

    Tiasa waé seueur pangguna boneka séks henteu ngartos kisaran gerakan panangan luhur bonéka séks. Ieu di handap aya jawaban kami. Panangan luhur bonéka séks tiasa diangkat ka luhur kana dada, anu sakitar 60 derajat payun. Aranjeunna tiasa ditekuk rada mundur ku 5-10 derajat. Bantalan taktak pundak (opsional) dina nyuhungkeun bonéka tiasa ditanggeuy taktak taktak, éta tiasa diangkat kana sisi sacara horizontal dugi ka tingkat dada, nyaéta sakitar 60 derajat dina dua arah. Nalika panangan luhur dilipetkeun dina jero (rangkulan dada), éta henteu kedah langkung ti dada, nyaéta sakitar 15 derajat ka jero. Panangan handap sareng pigeulang: Panangan handap bonéka tiasa diputer 90 derajat dina hiji arah. Kusabab urang ngagaduhan wates kapindahan dina tulang, panangan handap henteu tiasa ngabengkokkeun atanapi muterkeun dina arah anu sanés. (Siga tulang awéwé sajati). Pigeulangan bonéka tiasa ditekuk 45 derajat ka luhur sareng ka handap, masing-masing. Aya bénten-bénten dina kisaran gerakan panangan kanggo bonéka anu béda-béda jinisna.

    2022-05-20

  • Jack heunceut palsu nyaéta lalaki anu hirup sareng boneka séks

    Ku alatan éta, jauh tina kasar "norma sosial" jeung kaputusan ékonomi tricky, anjeun bener teu boga alesan teu boga boneka kelamin. Aya seueur kauntungan sareng boro aya kalemahan. Ti nyadiakeun alternatif idéal, utamana pikeun maranéhanana anu geus ngalaman pangalaman tragis kaleungitan hiji dipikacinta, nepi ka bringing fun anyar jeung pikagumbiraeun kana kahirupan sex anjeun, jalma flawless ieu moal salah.

    2022-05-20

  • Dick leungeun baju Tempo kumaha nu boga boneka kelamin jadi normal

    Kalayan bonéka séks, éta pasti bakal ngirangan épéktasi STD, AIDS sareng STDs sanésna. Sababaraha taun ka pengker, ngobrolkeun jinis sareng cocooan jinis dianggap tabu. Nanging, nalika tingkat kasadaran sareng pendidikan masarakat ningkat, aranjeunna mimiti nyarioskeun perkawis séks. Ieu henteu hartosna yén jalma henteu isin nyarioskeun lamunanana. Nanging, jumlah jalma anu ngagunakeun cocooan déwasa (sapertos boneka séks) pasti bakal nambahan. Diantara rupa-rupa produk anu dijual di pasar, bonéka séks luhur daptar, sareng duanana permintaan sareng penjualan parantos nunjukkeun pertumbuhan anu luar biasa.


    2022-05-20

  • Bdsm collars Beuki loba geulis boneka kelamin dilahirkeun

    Dina pilem "Kawin Banquet", sémah nginum jeung ngobrol jeung panganten awewe. Nyanghareupan tatarucingan urang asing, Li Ang ngadeukeutan anjeunna sareng nyarioskeun hal anu tiasa ngajelaskeun seueur fenomena: Anjeun ningali hasil tina represi seksual lima rébu taun. Ieu ngandung harti yén jumlah bonéka séks jalu jeung awéwé tunggal di hiji nagara sarua jeung total populasi Rusia jeung Britania Raya.

    2022-05-20

  • Robot sex Kaasup ningkatkeun anggota awak prosthetic na populér di komunitas boneka séks

    2022-05-20

  • Pussie saku pangalusna naha lalaki jeung awewe sangsara perlakuan unequal dina hal kelamin?

    Dina topik ieu, nalika lalaki maénkeun boneka séks silikon, kumaha bedana aranjeunna sareng budak awéwé. Budak awéwé condong ngadalikeun bonéka na salaku réspondén kana kagiatanana, sedengkeun budak lalaki ngajadikeun aranjeunna mitra dina kagiatanana. Alesan masalah boneka ieu. Meureun éta aya hubunganana sareng kumaha permainan kencan ditingali. Kusabab lalaki masih ngudag awéwé, upami awéwé nganggo alat vibrator, éta dianggap pilihan. Upami lalaki nganggo bonéka, maka ieu dianggap tanda yén anjeunna henteu tiasa kénging budak awéwé. Kaayaan ieu laun-laun robih, sabab seueur lalaki milih ngagunakeun bonéka salaku pasangan proksi tibatan ngudag awéwé. Ieu ngandung harti aranjeunna tiasa fokus kana karirna, ngahémat artos, atanapi ngan ukur hirup dina istilah nyalira, teras aranjeunna tiasa milih budak awéwé anu bener tibatan putus asa sareng pikaresepeun budak awéwé. Ayeuna bonéka séks langkung mirah tibatan kantos, urang tiasa ningali éta normal sapertos budak awéwé.

    2022-05-20

  • Silicone dildo Lalaki tengah-yuswa ngalamun bisa meunangkeun perhatian seksual jeung ngurangan katiisan jeung sosobatan boneka kelamin

    Éta anu ngamungkinkeun kuring ngajamin yén kualitas boneka séks urang mangrupikeun hal anu urang banggakeun. Urang pasti moal bisa ngabanggakeun sabaraha badag brand urang. Nanging, hiji hal anu tiasa urang tingali nyaéta kualitas urang langkung saé.

    2022-05-20

  • Robot séks Sababaraha jenis gél ngeusi boneka séks Jepang

    Mungkin pilihan anjeun tina boneka séks Jepang TPE. Rada digedekeun deui, tapi ieu sigana tiasa disada. Mangrupikeun logika horizontal anu kuring peryogikeun. Kuring mikirkeun naon anu aranjeunna anggo dina ban mobil sareng sapédah, éta tiasa nutupan interior sareng segel ban datar, bari nyegah ban susun anu énggal, kuring sadar yén ieu kedah dilakukeun tina bahan anu bénten-bénten, tapi tiasa ngatasi kabocoran serius. Masalah Qi sareng teu kedah nambihan beurat. Upami anjeun tiasa ngeusian dada sareng sababaraha jinis gél, teras tarik kaluar sareng gentoskeun hawa, éta bakalan nyéépkeun palapis ka jero anu bakal hijrah kana liang anu mana waé sareng pasang éta. Naha aya anu tiasa ngarahkeun kuring ka pos bonéka séks Jepang atanapi bagan ngeunaan cara ngencangan pigeulang kuring? Hoyong nyobian éta tibatan perbaikan minor, upami éta operasi serius, maka éta henteu masalah ageung!

    2022-05-20

  • Sex swings trend ngembangkeun ayeuna boneka kelamin

    2022-05-19

  • Mesin Seks Aranjeunna bakal diajar kumaha gancang ngabersihan boneka séks

    Tanpa kasalahan atanapi dihukum, teu aya STD pisan. Urang sadayana terang yén résiko luhur séks anu teu dijagi sareng urang asing sareng kakandungan anu teu dihaja tiasa nyababkeun masalah anjeun. Ieu lain lulucon. Nyingkirkeun kahirupan séks anu kacau sareng pagawé séks, kuring nyangka boneka fisik anu nyata langkung pantes.

    2022-05-19

  • Manéhna meuli boneka séks pikeun dibawa ka imah

    Pikeun maranéhanana anu resep awak montok, Anjeun bisa ngarasakeun boneka kelamin Petite na montok dina threesomes. Pertimbangkeun yén unggal implengan anjeun parantos leres. Boneka tunggal kelamin tiasa nyéépkeun anjeun saatos ngagunakeunana pikeun waktos anu lumayan, nyababkeun kirang sugema, teras langkung sugema. 

    2022-01-30

  • Kéngingkeun dua atanapi tilu nuansa sareng gaya rambut boneka séks anu unik bakal janten pilihan anu saé

    Jieun dirina kasampak kawas pilem paporit Anjeun atawa karakter kaulinan komputer - kalawan sababaraha embellishments tiis. Kostum cosplay anime sareng manga sayogi dimana waé dina wéb. Tights bakal janten ide anu luar biasa sabab aya alesan utama yén anjeun moal paduli ngeunaan suku boneka séks. Ogé, kéngingkeun neundeun boneka séks pikeun nempatkeun boneka anjeun dina tempat anu aman.

    2022-01-30

  • Kolot mah teu percaya kana boneka seks

    Sanaos aya anu terang yén anjeun gaduh boneka séks anu ukuranana pinuh, teu aya anu tiasa nyarioskeun naon-naon ka anjeun sabab éta sanés hirup, ngambekan manusa, tapi cocooan séks ngan ukur pikeun kabutuhan seksual anjeun.

    2022-01-30

  • Kami bakal nawiskeun sababaraha boneka séks anu paling réalistis di Amérika

    Urang bisa mimiti yakin yén urang atawa batur mimiti ngarasa émosi, nu pasti hal goréng, utamana lamun duanana nyaho anjeun geus dibawa kabur. Anjeun pernah kudu digolongkeun kana bubu ieu mun anjeun boga boneka kelamin. Anjeun tiasa ngajantenkeun diri anjeun mikir ngeunaan hubungan séks sareng jalma sanés, tapi anjeun salawasna gaduh boneka anjeun pikeun dibalikan deui.


    2022-01-30

Pengumuman Boneka Seks Nyata

Tambih deui

Hideung Jumaah Sex Boneka Brand Sale Koléksi balanja Online

NO.16

2022-11-20 22:30:29

Ieu mangrupikeun kumpulan sadaya kagiatan branding ayeuna dina situs ieu. Unggal bulan urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung sagala rupa nawaran, sarta produsén boneka kelamin milu bisa rupa-rupa ti jaman ka jaman. Pondokna, di dieu anjeun bakal mendakan naon waé mérek kagiatan boneka anu anjeun pikahoyong, kami bakal teraskeun ...

Ngayakeun pesta boneka séks Lebaran anu hébat

NO.15

2021-10-22 22:04:23

Kami ngayakeun kostum Lebaran cumi-cumi anu ageung di Amérika Serikat, sareng anjeun wilujeng sumping, dimana kami nunjukkeun seueur boneka séks anu nganggo kostum festival suci. Pas anjeun sumping di tempat pésta, anjeun mimiti bakal ningali dukun Lebaran. Penyihir nami Sabrina, Sabri ...

Kumaha miara boneka séks?

NO.14

2021-05-25 22:47:14

Sabaraha taun bonéka urdoll tiasa dianggo gumantung kana kaayaan panggunaan sareng perawatan. Bonéka séks anu sering dianggo sareng dialihkeun langkung gampang dipakena sareng cimata. Kami ngartos yén bonéka séks anjeun mangrupikeun investasi, janten kami parantos nyusun sababaraha tip kanggo ngajaga kualitas sareng kahirupan dol séks anjeun ...