telepon:+1(804)579-0949 surélék: urdollsshop@gmail.com

JXdoll - Kahirupan Ukuran Boneka Sex Ngajual Center

Urdolls nyadiakeun jxdoll realistis pangalusna, Di dieu nyertakeun boneka cinta jx kalayan bahan TPE Pinuh, konfigurasi standarna nyaéta kalayan fungsi sungut anu tiasa dianggo sareng dada empuk, Ieu sapertos boneka séks kahirupan nyata, anjeun ogé bakal mendakan sirah silikon + bahan awak TPE The jx sexdoll kahirupan nyata, konfigurasi standarna nyaeta: euweuh cangkok bulu, makeup permanén, euweuh fungsi sungut, jelly dada, bisa ngahurungkeun panon, EVO rorongkong, kalawan nangtung, shrug, fungsi standar ieu bakal nyieun boneka cinta anjeun realistis Pikeun nyandak eta ka tingkat nu leuwih luhur, sajaba ti ieu, boneka kelamin JX tina Bahan Silikon Lengkep ogé nambihan tékstur kulit + fungsi urat biru pembuluh darah, supados boneka sex Anjeun meuli tiasa malah leuwih realistis ti jalma nyata.

JXDOLL

160cm Kapribadian Boneka Nyata
Kayleigh JX Sexdolls 160cm
Asa RealDoll realistis
Boneka Sex Katie 170cm
Boneka Sex Clementine 170cm

Barang Per Halaman:

Diurutkeun dumasarkeun:

JX Sex Dolls Pikeun Awewe & Lalaki Sale

JXSexDolls bakal salawasna masihan anjeun kejutan sajajalan. JXdolls tiasa gaduh sababaraha jangkung dina hiji cangkir, anu hartosna anjeun tiasa milih boneka séks kalayan jangkungna anu béda-béda tapi cangkir anu sami di dieu, Hayu anjeun gampang milih sareng ngaropea cangkir jangkungna karesep anjeun. boneka cinta.

Pangalusna JX Boneka Toko Multiple Hadiah

Lamun anjeun leumpang kana JXDoll merek, anjeun geus cukup untung mun meuli boneka kelamin kalayan jangkungna 140cm na luhur, sarta anjeun bakal meunang 6 bébas hadiah boneka kelamin premium: √ Washer √ Sisir √ Sarung √ Wig √ baju jero acak √ Simbut. urdolls panginget ramah: The boneka kelamin luhur teu diala ku kasempetan, tapi bakal dibikeun jauh mun anjeun dibeuli. Anjeun bungah? Kadieu sareng mésér boneka séks karesep anjeun.