telepon:+1(804)579-0949 surélék: urdollsshop@gmail.com

160cm Kapribadian Boneka Nyata
JX Adultdoll 160cm
Boneka Sex Yumi 160cm
160cm TPE Boneka Dewasa Yumi
160cm Boneka Cinta TPE JX
JX RealDolls TPE
Yumi JX 160 cm
JX sawawa Boneka Yumi
Yumi JX Sexdolls 160cm
Yumi TPE Adultdolls
JX Boneka Seks 160cm
160cm Yumi Boneka Dewasa
160cm Boneka Cinta Yumi
160cm RealDoll JX
inohong JX Nyata Dolls
160cm Kapribadian Boneka Nyata
JX Adultdoll 160cm
Boneka Sex Yumi 160cm
160cm TPE Boneka Dewasa Yumi
160cm Boneka Cinta TPE JX
JX RealDolls TPE
Yumi JX 160 cm
JX sawawa Boneka Yumi
Yumi JX Sexdolls 160cm
Yumi TPE Adultdolls
JX Boneka Seks 160cm
160cm Yumi Boneka Dewasa
160cm Boneka Cinta Yumi
160cm RealDoll JX
inohong JX Nyata Dolls

brand: JXDOLL


$999.99

Mésér boneka séks ieu, anjeun bakal nampi salah sahiji kado di handap ieu:
* Free - Beer Mug Masturbator
* Free - Pakéan tambahan
* Free - Pompa beberesih boneka
Tukang masturbasi Tukang masturbasibaju Baju wm boneka
urdoll 100 wasta

Boneka Di-Stok Ayeuna! Pesen Ayeuna Sareng Kirim Langsung!

Henteu Ditunggu! Sadaya boneka di-stock di Los Angeles sayogi ayeuna!

Naha anjeun henteu hoyong ngantosan sababaraha minggu pikeun boneka séks? Henteu tiasa ngantosan nyandak anjeunna ka bumi? Wilujeng sumping mésér boneka séks di-stock kami!

Naha milih AS?

 Pangiriman haratis: Sadaya Boneka Seks nyaéta GRATIS Pangiriman ku UPS / FedEx.  Boneka bakal dipak dina kotak karton polos. Henteu aya labél dina kotak anu tiasa nembongkeun eusina. Teu aya anu terang naon anu aya di jero.

 Logistik gancang: Sadaya boneka séks in-stock kami diproduksi sateuacanna sareng langsung dikirim ti pabrik kerjasama urang ka gudang di AS. Perkiraan waktos pangiriman nyaéta 2-5 dinten. (Ngan pikeun pesenan AS!). 

100% Produk Asli: Kami ngagaduhan sertipikat otorisasi ti sababaraha gawé bareng sareng seueur produsén boneka séks anu kasohor produsén akreditasi. Euweuh PALSU IEU!

100% Produk Asli

Sadaya boneka séks branded anu anjeun mésér dina urdolls.com nyaéta 100% asli jeung aslina dijieun. Taya réplika, palsu, atawa knockoffs dieu!

Kami mangrupikeun reseller resmi boneka séks TPE / Silicone, sareng kami parantos gawé bareng sareng seueur produsén boneka séks anu kasohor, sapertos Boneka WM, Boneka Irontech, Boneka Zelex, SE Boneka jeung sajabana Sababaraha pabrik teu nawiskeun sertipikat, Tapi anjeun bisa ngalacak sagala pesenan ti produsén aslina ku mail kalawan nomer urutan.

Pariksa sertipikat kami tina otorisasina Certified ku merek boneka séks.

URDOLLS boga sababaraha harga pangalusna mana. Meuli boneka kelamin premium teu matak dianggap enteng. Salaku barang kualitas luhur, aranjeunna henteu ngan ukur kaulinan séks, tapi investasi jangka panjang. Éta sababna kami komitmen pikeun nawiskeun anjeun nilai pangsaéna.

URDOLLS ngagaduhan sababaraha harga pangsaéna dimana waé. Sareng éta janji anu kami tanggel waler: Upami anjeun mésér dina URDOLLS teras mendakan boneka anu sami sareng harga anu langkung saé ti pesaing dina 48 jam, urang nutupan 100% tina bédana!

Diajar langkung seueur di dieu!

Sadaya Boneka Seks nyaéta GRATIS Pengiriman ku UPS / FedEx sareng sumping dina bungkusan wijaksana.

Aya sasayogian boneka biasana dikirimkeun dina 2-5 poé bisnis tina tanggal beuli.

• Kanggo boneka custom-dijieun, éta bakal nyandak ngeunaan 7-12 poé bisnis nyieun lajeng dikirimkeun dina 1-2 minggu.

Boneka bakal dipak dina kotak karton polos. Henteu aya labél dina kotak anu tiasa nembongkeun eusina. Teu aya anu terang naon anu aya di jero.

Anjeun bakal nampi nomer tracking sakitar 2 dinten saatos kiriman. waktos pangiriman rupa-rupa gumantung kana lokasi Anjeun. Ngolah sareng waktos pangiriman tiasa ditunda salami liburan (Liburan Taun Anyar, Poé Natal, Poé Nasional, Festival Musim Semi Cina, jsb). mangga ngahubungan kami pikeun estimasi.

didatangan kami Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang Kaca kanggo inpormasi lengkep.

Nyieun pangmayaran on URDOLLS is Aman 100%. Kami nganggo téknologi enkripsi pangénggalna sareng ngajalanan pamariksaan kaamanan rutin pikeun mastikeun éta kabéh transaksi pamayaran anu aman tur aman. Anjeun tiasa mayar nganggo metode pamayaran ieu:

  • Kartu Kiridit & Kartu Debit
  • PayPal Express Visa & MasterCard
  • Pamayaran PayPal
  • Balanja ayeuna, mayar engké nganggo PayPal! (AS, UK, DE, FR, AU, ES, & IT wungkul)

Diajar langkung seueur di dieu!

Lamun manggihan yén boneka anjeun ruksak atawa grossly béda ti katerangan disadiakeun, mangga ngahubungan tim rojongan kami langsung kalawan jéntré jéntré, kaasup poto jelas tur video. Kami salawasna di dieu pikeun mantuan anjeun. Urang ngalakukeun pangalusna mutlak kami pikeun mastikeun konsumén urang nu senang. Euweuh PALSU IEU! Janten kami yakin dina nyayogikeun jaminan artos deui dina sadaya pesenan.

Pikeun langkung rinci, kunjungan kami Balik sareng Ngabalikeun duit kaca.

Jangkungna: *

Warna Kulit: *

Warna panon: *

Dada: *

Pilihan Suku: *

Pilihan suku nangtung ngamungkinkeun boneka pikeun nangtung mandiri. Tilu hulu baud geulis ngalegaan ti handap suku pikeun mantuan nyaimbangkeun.

Jumlah Pilihan

Jumlah Akhir

Catetan Koméntar tambihan

Tambihkeun kana karanjang
  • asli
    panangtayungan meuli
    Upami anjeun mendakan boneka anu sami sareng harga anu langkung handap (dina 48 jam) di pangecér otorisasi anu sanés, kami bakal nutupan 100% tina bédana! Kami nawiskeun anjeun garansi panyalindungan pembeli pangsaéna.
  • wasta
    PAKETAN DISCREET
    Inpormasi pesenan énkripsi. Boneka éta dibungkus dina kotak kardus polos. Henteu aya labél dina kotak anu tiasa masihan eusina. Teu aya anu terang naon anu aya di jero.
  • palayanan palanggan
    Dupi anjeun gaduh patarosan salajengna?
    Prioritas utama kami nyaéta nyayogikeun anjeun layanan palanggan anu kompeten sareng ngabantosan. Upami anjeun gaduh patarosan, punten kirimkeun email ka urdollsshop@gmail.com sareng naroskeun ka ahli boneka seks!
ngabiayaan

Yumi - JX Silicone Kepala Gambar 5.2ft / 160cm Boneka Dewasa [Dina Stok | Urang Ngan ]

obral


Produk Produk

Latar carita Yumi:

Yumi nyaéta boneka séks. Manéhna ngagunakeun iteuk masturbasi pikeun ngaleupaskeun objék lamunan séksualna unggal peuting. Anjeunna bungah pisan ngeunaan séks yén hal anu munggaran dilakukeun saatos angkat ka luar negeri nyaéta milarian toko séks sareng mésér sakumpulan baju jero anu seksi, leutik pikeun nutupan. Manehna bisa masturbate kawas gélo ku nyoplokkeun baju jero nya tina pussy nya. Tangtosna, rupa-rupa tongkat masturbasi penting pisan. Ieu sobat pangalusna nya pikeun ngaleungitkeun katiisan nya peuting.

Sadaya produk bonéka séks dikirimkeun gratis. Teu aya biaya anu disumputkeun.   
urang JXDOLL kualitas luhur sareng bakal ngajantenkeun anjeun kecanduan sareng ningkatkeun seksualitas sareng kamampuan ranjang.
Kotak khusus pikeun nyimpen sareng ngangkut boneka séks. Anu sanés henteu tiasa mikawanoh éta salaku bonéka ti luar - ngajagi privasi anjeun.
Boneka nyata kami didamel tina sirah silikon kualitas luhur kelas médis anu aman sareng non-toksik boneka séks pangalusna kawas kulit awéwé nyata, lemes, lemes jeung impeccable. Urdolls ngajual éta pikeun kanikmatan séks pamungkas.
Anjeunna tiasa ditempatkeun dimana waé salaku wanoja sajati. Unggal boneka séks nyata ngagaduhan rorongkong logam anu diartikulasikeun. Tiasa nyandak anjeun pelesir seksual pamungkas.

Spesifikasi téknis

Ngaran Parameter Yumi
Jangkungna : 5.2ft (160cm)
Beurat : 72.8lbs (33kg)
Dada : 31.5 inci (80 cm)
Pinggang : 21.3 inci (54 cm)
Hips : 32.3 inci (82 cm)
Ukuran packing: 154 * 36 * 29cm

Prosés produksi

Bengkel Produksi Boneka Seks Pabrik Boneka Seks TPE Boneka Seks Silikon Makeup Témpél Paparan Bonéka Seks Jalu

Perawatan & Pangropéa

MANDI DOLL SIKAL

❤ Awak bonéka séks anjeun kedah leres-leres dibersihkeun unggal 30 dinten ku mandi atanapi pancuran nganggo sabun antimikroba hampang.

❤ Henteu saé waé pikeun nempatkeun bonéka anjeun dina cai atanapi mandi sareng anjeunna, tapi ulah ngantep sirah atanapi beuheung na beuleum handapeun cai.

❤ Pikeun nyeuseuh boneka séks anjeun, usap pisan ku kaén baseuh sareng sabun antibakteri hampang. * Deui, Entong beuleum sirah bonéka anjeun dina cai.

❤ Anggo anduk nyerep lemes sareng lembut tepuk boneka séks anjeun garing saatos diberesihan.

❤ Saatos garing garing, oléskeun bubuk bubuk pembaharuan ku sikat anu disertakeun pikeun ngajaga kulitna lemes sareng lemes.

❤ Entong nganggo pengering rambut atanapi sumber panas sanés pikeun niup bonéka anjeun garing.

PERHATIAN WIG

❤ Pikeun ngabersihan rambut bonéka anjeun, cabut rambut palsu tina sirahna sareng bersihkeun rambut palsu ku sampo sareng kondisioner anu hampang. Hayu wig garing sacara alami (nganggo rambut palsu upami tiasa) teras lembut sisirkeun rambut palsu mimitian ti handap sareng ngalih ka luhur.

Maké RESPONSIB

❤ Kami ngarékoméndasikeun panggunaan kondom sareng bonéka anjeun pikeun nyegah tumuh baktéri.

Kelamin heunceut, kelamin anal sareng beberesih saluran lisan

Boneka heunceut, anus jeung rohangan lisan kudu cleaned sanggeus unggal pamakéan tumuwuhna baktéri, sabab TPE kulit leuwih porous ti silikon. Bilas saluran ku cai sabun antibakteri anu hampang dina irrigator pompa leutik dugi ka bersih, teras bilas saluran ku cai bersih dina irrigator heunceut dugi sadayana sabun dipiceun. Tegalan terusan. Ngusap lebu ku bubuk garing duanana di jero sarta luar.

Perawatan kulit sareng papakean

Beberesih Lamun kulit jadi caket, sanggeus beberesih jeung drying, gently lighten boneka jeung boneka atawa bubuk orok jeung garing eta sangkan kulitna lemes jeung mulus. Ieu penting pisan pikeun nyegah tearing tina boneka kelamin. Punten jaga pikeun mastikeun yén baju naon waé anu dianggo dina boneka moal robih warna. TPE pisan porous, sarta kelir poek atawa poék bisa getihan sarta ngabalukarkeun discoloration tina boneka, nu malah hese atawa teu mungkin dipiceun. Kade ulah nempatkeun boneka kelamin dina atawa dina barang nu ngandung tinta, kayaning koran, majalah, bahan poék atawa bahan kulit nu ogé ngandung pigmén larut minyak. Ulah ngalaan boneka kelamin ka sinar panonpoé langsung pikeun nyegah sepuh bahan TPE.

Balanja

Nalika anjeun mesen ti urdolls.com, anjeun bakal nampi email konfirmasi. Sakali urutan anjeun dikirimkeun, anjeun bakal diemail inpormasi pelacakan pikeun kiriman pesenan anjeun. Anjeun tiasa milih metode pengiriman barang anu anjeun pikaresep dina halaman Émbaran Pesenan salami prosés pamariksaan.

Total waktos anu diperyogikeun pikeun nampi pesenan anjeun sapertos kieu:

Total waktos pangiriman diitung tina waktos urutan anjeun disimpen dugi ka waktos éta dikirimkeun ka anjeun. Total waktos pangiriman dibagi kana waktos pengolahan sareng waktos pengiriman.

Waktos pengolahan: waktos nu diperlukeun pikeun nyiapkeun barang anjeun (s) pikeun kapal ti gudang urang. Ieu kalebet nyiapkeun barang-barang anjeun, ngalaksanakeun pamariksaan kualitas, sareng bungkus kanggo kintunan.

Waktos pengiriman: Waktos pikeun barang anjeun (s) tiasa tarvel ti gudang kami ka tujuan anjeun.

Urdoll nyayogikeun metodeu pengiriman barang internasional ieu:

Pangiriman Pikeun Métode pengiriman barang Waktos pangiriman Rates
sadunya Free pengiriman barang 14-21 Days bebas

Produk angkutan ngalangkungan pangirim terkenal terkenal dunya (DHL / UPS).

Togél eusi
 

Sertifikasi produk

FAQ

Boneka séks kami parantos ngalaman pamariksaan anu ketat sareng pamariksaan kualitas, janten anjeun terang yén ngan anjeun anu milarian boneka séks anu saé di dunya, henteu masalah naon anu anjeun milari, kami tiasa nyumponan sarat anjeun.
Kami bakal sacara manual mariksa unggal urutan sareng sacara saksama mariksa sadayana sacara pribadi sareng anjeun ngalangkungan email, janten upami kami pikir aya kasalahan, kami bakal mariksa sareng anjeun bakal ngagaduhan kasempetan kadua pikeun ngapdet atanapi ngarobih pikiran anjeun. Upami anjeun henteu yakin ngeunaan naon-naon, tanyakeun waé, kami bakal senang ngabantosan anjeun. Kami tiasa nyayogikeun bantosan nada kulit, nunjukkeun poto pabrik, atanapi nyayogikeun hidayah sopan pikeun ngabantosan anjeun milih bonéka cinta anu paling cocog pikeun anjeun.
Kami nyayogikeun pangiriman gratis di dunya pikeun sadaya boneka séks.
  • Sadaya pajak sareng biaya bea cukai kalebetkeun kana harga sareng bakal diurus ku kami. (Anu mésér anu nampi barang di Kanada sareng Swiss kedah ngalengkepan beusi bea cukai nyalira.)
  • Kanggo sadaya boneka séks, teu aya biaya anu disumputkeun sareng teu aya biaya tambahan.
  • Sadaya nagara / daérah tempat bonéka légal légal tiasa dikirimkeun gratis.
  • Sadaya boneka séks kami aya dina 100% bungkus diskrit.
  • Boneka séks disimpen dina kotak coklat entéh tanpa logo.
  • Kurir atanapi pawang henteu terang naon anu aya dina kotak.
  1. milih boneka karesep anjeun tina sét boneka séks high-end kami.
  2. Ngaropea bonéka anjeun. Pilihan boneka séks khusus. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga kontak.
    Lajengkeun ka pamayaran.
  3. Konfirmasi pesenan. Saatos ngagaleuh, anjeun bakal langsung nampi konfirmasi pesen, sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam kanggo mastikeun sacara manual yén sadaya detil na leres sareng pastikeun aya patarosan anu sanés diwaler. (Upami anjeun henteu nampi email konfirmasi, punten parios spam anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten tetep kontak.)
  4. Pabrikan. Bawa bonéka séks anjeun hirup. Artis studio urang ngamimitian prosés ngadamel bonéka ku tangan.
  5. Poto Lokakarya: Saatos nyiapkeun bonéka, anjeun bakal nampi poto pabrik sahingga anjeun tiasa ngonfirmasi sadaya penampilan. Meureun bonéka anjeun peryogi sababaraha pangaluyuan alit, wig anu béda, panon anu béda, henteu aya masalah pisan.
  6. Pengiriman sareng Pangiriman. Saatos nampi sareng mastikeun yén gambar pabrik bonéka sampurna, bonéka éta tiasa dikirim sareng dikirim ka bumi-bumi bumi énggal anjeun! Kami mayar sadayana biaya pengiriman sareng biaya bea cukai pikeun konsumén di sadaya nagara.
  7. Nomer palacak: Anjeun bakal nampi nomer lacak sareng tiasa ngatur tanggal khusus pikeun pangumpulan / pangiriman langsung sareng perusahaan kurir kami. Fedex + UPS.
  8. Pangiriman: Boneka anjeun parantos sumping. Ngarasakeun, kami terang yén kami moal ngadangukeun anjeun dina sababaraha dinten sabab anjeun bakal sibuk pisan, tapi upami anjeun peryogi kami, mangga ngahubungan kami.
    (Ti saprak mésér dugi ka nampi bonéka séks, waktos rata-rata sakitar 3-4 minggu, gumantung kana lokasi anjeun.)

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten tinggalkeun kami pesen atanapi ngahubungi kami dina obrolan langsung sareng kami bakal ngabantosan anjeun.

Produk sarupa

Pengumuman Boneka Seks Nyata

Tambih deui

Hideung Jumaah Sex Boneka Brand Sale Koléksi balanja Online

NO.16

2022-11-20 22:30:29

Ieu mangrupikeun kumpulan sadaya kagiatan branding ayeuna dina situs ieu. Unggal bulan urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung sagala rupa nawaran, sarta produsén boneka kelamin milu bisa rupa-rupa ti jaman ka jaman. Pondokna, di dieu anjeun bakal mendakan naon waé mérek kagiatan boneka anu anjeun pikahoyong, kami bakal teraskeun ...

Ngayakeun pesta boneka séks Lebaran anu hébat

NO.15

2021-10-22 22:04:23

Kami ngayakeun kostum Lebaran cumi-cumi anu ageung di Amérika Serikat, sareng anjeun wilujeng sumping, dimana kami nunjukkeun seueur boneka séks anu nganggo kostum festival suci. Pas anjeun sumping di tempat pésta, anjeun mimiti bakal ningali dukun Lebaran. Penyihir nami Sabrina, Sabri ...

Kumaha miara boneka séks?

NO.14

2021-05-25 22:47:14

Sabaraha taun bonéka urdoll tiasa dianggo gumantung kana kaayaan panggunaan sareng perawatan. Bonéka séks anu sering dianggo sareng dialihkeun langkung gampang dipakena sareng cimata. Kami ngartos yén bonéka séks anjeun mangrupikeun investasi, janten kami parantos nyusun sababaraha tip kanggo ngajaga kualitas sareng kahirupan dol séks anjeun ...