telepon:+1(804)579-0949 surélék: urdollsshop@gmail.com

FANREAL Boneka Premium Quality Kahirupan Ukuran Nyata Sampurna pikeun Diobral

Boneka FANREAL tim inti museurkeun kana patung seni high-end di Cina salila sababaraha taun. Aranjeunna boga tujuan pikeun mawa jalma hiji pangalaman visual jeung seksual béda. Aranjeunna nganggo bahan silikon kualitas luhur sareng kerangka anu fleksibel sareng nganggo desain produk anu dilengkepan sareng téknologi produksi luhur. Boneka séks méwah lemes sareng awét. FANREAL Boneka Seks nyaéta hiji-hijina produsén boneka silikon kalayan rasa kulit awéwé nyata. Aranjeunna museurkeun kana model anu langkung jangkung sareng wajah anu langkung dewasa. Ieu sanes kasaimbangan lemes/minyak biasa, éta kaayaan nyata kulit manusa!

Relatif Anyar Brand FANREAL Realistis Silicone Boneka Cinta

FANREAL mangrupikeun merek anu kawilang énggal anu ngadamel boneka silikon anu réalistis pisan. Saeutik anu dipikanyaho ngeunaan aranjeunna, tapi wajahna realistis sareng siga manusa. Kami parantos ka sadaya pabrik anu sanés sareng kami kagum pisan ku sababaraha urang salaku kulit asli FANREAL. Abdi henteu terang kumaha FANREAL Boneka Seks ngalakukeun eta, tapi kuring miharep maranéhna bisa tetep téhnologi ieu salawasna. Kusabab eta dijieunna tina silicone, sanajan hargana rada leuwih mahal ti boneka ti pabrik lianna, Jigana éta masalah tangtosna, yén boneka silicone kualitas luhur ieu patut hargana.

Boneka FANREAL

Sirah FANREAL Boneka Boneka Dewasa 173cm
155cm Boneka Cinta Jia
155cm Silicone RealDolls Qing
165cm Silicone RealDolls Eva
Sirah FANREAL Boneka Boneka Dewasa 173cm
Boneka FANREAL

Peunteun

97/100

 

brand:Boneka FANREAL 
bahan: Boneka Seks Silikonstyle:  Boneka séks Payudara ageung, Bonéka seksi, Bonéka cinta, Bonéka séks Anime, sareng sajabina.
Pambuka: Ieu mangrupikeun merek boneka séks anu muncul. FANREAL gaduh desain produk anu dilengkepan saé sareng tim téknis produksi top. Boneka cinta nyata diproduksi ku pabrik FANREAL. Kualitas sareng saatos penjualan tiasa dijamin.

Naros :

+ Bahan boneka séks Silikon Premium
+ Rupa-rupa jinis awak pikeun dipilih
+ Ngadeukeutan kana lelembutan kulit awéwé nyata
+ Beungeut saimbang sareng awak saukuran hirup
+ Fokus kana boneka pertengahan ka luhur, kalayan makeup anu endah sareng gambar anu endah

Kontra :

- Mahal tapi patut unggal Penny!

 

Barang Per Halaman:

Diurutkeun dumasarkeun: