telepon:+1(804)579-0949 surélék: urdollsshop@gmail.com

boneka kelamin extrem dina bookens
boneka kelamin eksplisit
gambar boneka séks eksplisit
ngabeledug boneka kelamin
exrra boneka kelamin geulis
boneka kelamin realistis mahal
sirah tambahan tpe boneka séks
boneka kelamin tambahan geulis
porno boneka séks tambahan geulis
boneka sex silicone tambahan geulis
boneka séks ekstra thicc
porno boneka séks ekstra thicc
boneka kelamin tambahan kandel
boneka kelamin tambahan leutik
extravaganza anonya vidra boneka séks
extravaganza antonia vidra boneka séks
extravaganza boneka kelamin antonia
Boneka séks extravaganza suzie carina
boneka kelamin hideung bbw ekstrim
boneka séks busty ekstrim
boneka kelamin extrem dina bookens
boneka kelamin eksplisit
gambar boneka séks eksplisit
ngabeledug boneka kelamin
exrra boneka kelamin geulis
boneka kelamin realistis mahal
sirah tambahan tpe boneka séks
boneka kelamin tambahan geulis
porno boneka séks tambahan geulis
boneka sex silicone tambahan geulis
boneka séks ekstra thicc
porno boneka séks ekstra thicc
boneka kelamin tambahan kandel
boneka kelamin tambahan leutik
extravaganza anonya vidra boneka séks
extravaganza antonia vidra boneka séks
extravaganza boneka kelamin antonia
Boneka séks extravaganza suzie carina
boneka kelamin hideung bbw ekstrim
boneka séks busty ekstrim

brand: Boneka WM


$2,999.99

Mésér boneka séks ieu, anjeun bakal nampi kado di handap ieu:
* Free - Tukang masturbasi
* Free - Pompa beberesih boneka
* Free - Ningkatkeun Tulang Ramo ka 3.0
* Free - Gél-kaeusi payudara
* Free - Makeup awak
* Free - Kaki Kaki
* Free - 1 Wig Tambahan
* Free - Ka-2 Kepala
Waktu kagiatan: 1 Désémber 2023-30 Désémber 2023

Tukang masturbasi Tukang masturbasibaju Baju wm boneka

wmdoll-sertipikat

Formal-wm-boneka-informasi-1

Formal-wm-boneka-informasi-2

Formal-wm-boneka-informasi-3

Formal-wm-boneka-informasi-4

Formal-wm-boneka-informasi-5

Formal-wm-boneka-informasi-6

urdoll 100 wasta

Mésér boneka séks ieu sareng anjeun bakal nampi hadiah ieu:
bebas Jelly Bre
bebas tulang ramo
bebas cangkok halis
Bulu mata gratis

Parameter spésifik tina boneka séks ieu:

- Beurat Bersih: 37kg
- Dada pinuh: 82cm
- Di handapeun Bust: 53.5cm
- Hip: 91cm
- Panjang suku: 20cm
- Rubak taktak: 34cm
- Jero heunceut: 18cm
- Anus Jero: 15cm
- Lisan Lisan: 12cm
100% Produk Asli

Sadaya boneka séks branded anu anjeun mésér dina urdolls.com nyaéta 100% asli jeung aslina dijieun. Taya réplika, palsu, atawa knockoffs dieu!

Kami mangrupikeun reseller resmi boneka séks TPE / Silicone, sareng kami parantos gawé bareng sareng seueur produsén boneka séks anu kasohor, sapertos Boneka WM, Boneka Irontech, Boneka Zelex, SE Boneka jeung sajabana Sababaraha pabrik teu nawiskeun sertipikat, Tapi anjeun bisa ngalacak sagala pesenan ti produsén aslina ku mail kalawan nomer urutan.

Pariksa sertipikat kami tina otorisasina Certified ku merek boneka séks.

URDOLLS boga sababaraha harga pangalusna mana. Meuli boneka kelamin premium teu matak dianggap enteng. Salaku barang kualitas luhur, aranjeunna henteu ngan ukur kaulinan séks, tapi investasi jangka panjang. Éta sababna kami komitmen pikeun nawiskeun anjeun nilai pangsaéna.

URDOLLS ngagaduhan sababaraha harga pangsaéna dimana waé. Sareng éta janji anu kami tanggel waler: Upami anjeun mésér dina URDOLLS teras mendakan boneka anu sami sareng harga anu langkung saé ti pesaing dina 48 jam, urang nutupan 100% tina bédana!

Diajar langkung seueur di dieu!

Sadaya Boneka Seks nyaéta GRATIS Pengiriman ku UPS / FedEx sareng sumping dina bungkusan wijaksana.

Aya sasayogian boneka biasana dikirimkeun dina 2-5 poé bisnis tina tanggal beuli.

• Kanggo boneka custom-dijieun, éta bakal nyandak ngeunaan 7-12 poé bisnis nyieun lajeng dikirimkeun dina 1-2 minggu.

Boneka bakal dipak dina kotak karton polos. Henteu aya labél dina kotak anu tiasa nembongkeun eusina. Teu aya anu terang naon anu aya di jero.

Anjeun bakal nampi nomer tracking sakitar 2 dinten saatos kiriman. waktos pangiriman rupa-rupa gumantung kana lokasi Anjeun. Ngolah sareng waktos pangiriman tiasa ditunda salami liburan (Liburan Taun Anyar, Poé Natal, Poé Nasional, Festival Musim Semi Cina, jsb). mangga ngahubungan kami pikeun estimasi.

didatangan kami Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang Kaca kanggo inpormasi lengkep.

Nyieun pangmayaran on URDOLLS is Aman 100%. Kami nganggo téknologi enkripsi pangénggalna sareng ngajalanan pamariksaan kaamanan rutin pikeun mastikeun éta kabéh transaksi pamayaran anu aman tur aman. Anjeun tiasa mayar nganggo metode pamayaran ieu:

  • Kartu Kiridit & Kartu Debit
  • PayPal Express Visa & MasterCard
  • Pamayaran PayPal
  • Balanja ayeuna, mayar engké nganggo PayPal! (AS, UK, DE, FR, AU, ES, & IT wungkul)

Diajar langkung seueur di dieu!

Lamun manggihan yén boneka anjeun ruksak atawa grossly béda ti katerangan disadiakeun, mangga ngahubungan tim rojongan kami langsung kalawan jéntré jéntré, kaasup poto jelas tur video. Kami salawasna di dieu pikeun mantuan anjeun. Urang ngalakukeun pangalusna mutlak kami pikeun mastikeun konsumén urang nu senang. Euweuh PALSU IEU! Janten kami yakin dina nyayogikeun jaminan artos deui dina sadaya pesenan.

Pikeun langkung rinci, kunjungan kami Balik sareng Ngabalikeun duit kaca.

Jangkungna: *

Warna Kulit: *

Warna panon: *

Jenis Taktak: *

Kalenturan: Shrug > Dibereskeun.

Lebetkeun Rambut: *

Gaya rambut: *

Warna Bibir: *

Warna Areola: *

Pilihan Suku: *

Pilihan suku nangtung ngamungkinkeun boneka pikeun nangtung mandiri. Tilu hulu baud geulis ngalegaan ti handap suku pikeun mantuan nyaimbangkeun.

Ukuran Areola: *

Warna Ramo: *

Warna toenail: *

Heunceut: *

Dina heunceut Diwangun sacara permanén dina bonéka. Dina heunceut Lebetkeun kalebet leungeun baju anu tiasa dialihkeun pikeun mempermudah beberesih. Teu aya bénten panampilanna.

Warna Labia: *

Rambut Pubic: *

Sirit tambahan: *

Jumlah Pilihan

Jumlah Akhir

Catetan Koméntar tambihan

Tambihkeun kana karanjang
  • asli
    panangtayungan meuli
    Upami anjeun mendakan boneka anu sami sareng harga anu langkung handap (dina 48 jam) di pangecér otorisasi anu sanés, kami bakal nutupan 100% tina bédana! Kami nawiskeun anjeun garansi panyalindungan pembeli pangsaéna.
  • wasta
    PAKETAN DISCREET
    Inpormasi pesenan énkripsi. Boneka éta dibungkus dina kotak kardus polos. Henteu aya labél dina kotak anu tiasa masihan eusina. Teu aya anu terang naon anu aya di jero.
  • palayanan palanggan
    Dupi anjeun gaduh patarosan salajengna?
    Prioritas utama kami nyaéta nyayogikeun anjeun layanan palanggan anu kompeten sareng ngabantosan. Upami anjeun gaduh patarosan, punten kirimkeun email ka urdollsshop@gmail.com sareng naroskeun ka ahli boneka seks!
ngabiayaan

daftar pakét:
Simbut x1 | Sarung tangan x1 | Rambut palsu x1 | Combs x1
❤ Baju boneka x1 | Alat beberesih x1 | Batang manaskeun x1
Pangiriman haratis!
Waktos Pangiriman: sakitar 2-5 minggu. | Bungkusan Rahasia

Lena Christy Silicone WM Boneka D-cup 175cm Gairah Vibrant Nyata Boneka Seks

obral


Produk Produk

Carita latar tukang Lena Christy:

Lena Christy nyaéta boneka séks Silicone kalayan jangkungna 175cm. Waktu anu saé henteu lami, sareng anjeun ngarasa masalah muncul sareng anjeun ngabantah unggal waktos, sakapeung ngan ukur pikeun hal-hal anu sakedik. Manehna teh boneka cinta anjeun papanggih sanggeus cerai Anjeun. Sagalana kasampak lucu tur romantis. Anjeun sadayana geulis sareng gaduh modal pikeun ngalakukeun naon waé anu anjeun pikahoyong.


  urang Boneka WM kualitas luhur nyadiakeun Anjeun sareng pangalaman sex nyaman
Boneka nyata kami didamel tina Silicone médis anu aman sareng non-toksik, sapertos kulit awéwé geulis, lemes sareng sampurna.
Éta tiasa ditempatkeun dimana waé salaku jalma nyata. Unggal boneka séks nyata gaduh kerangka logam anu lengkep. Bisa mawa anjeun pelesir seksual pamungkas.
Sadaya produk bonéka séks dikirimkeun gratis. Teu aya biaya anu disumputkeun.   
Kotak khusus pikeun nyimpen sareng ngangkut boneka séks. Anu sanés henteu tiasa mikawanoh éta salaku bonéka ti luar - ngajagi privasi anjeun.


Spesifikasi téknis

Ngaran Parameter Detil Parameter
brand: Boneka WM
Jangkungna : 175cm

Prosés produksi

Bengkel Produksi Boneka Seks Pabrik Boneka Seks TPE Boneka Seks Silikon Makeup Témpél Paparan Bonéka Seks Jalu

Perawatan & Pangropéa

MANDI DOLL SIKAL

❤ Awak bonéka séks anjeun kedah leres-leres dibersihkeun unggal 30 dinten ku mandi atanapi pancuran nganggo sabun antimikroba hampang.

❤ Henteu saé waé pikeun nempatkeun bonéka anjeun dina cai atanapi mandi sareng anjeunna, tapi ulah ngantep sirah atanapi beuheung na beuleum handapeun cai.

❤ Pikeun nyeuseuh boneka séks anjeun, usap pisan ku kaén baseuh sareng sabun antibakteri hampang. * Deui, Entong beuleum sirah bonéka anjeun dina cai.

❤ Anggo anduk nyerep lemes sareng lembut tepuk boneka séks anjeun garing saatos diberesihan.

❤ Saatos garing garing, oléskeun bubuk bubuk pembaharuan ku sikat anu disertakeun pikeun ngajaga kulitna lemes sareng lemes.

❤ Entong nganggo pengering rambut atanapi sumber panas sanés pikeun niup bonéka anjeun garing.

PERHATIAN WIG

❤ Pikeun ngabersihan rambut bonéka anjeun, cabut rambut palsu tina sirahna sareng bersihkeun rambut palsu ku sampo sareng kondisioner anu hampang. Hayu wig garing sacara alami (nganggo rambut palsu upami tiasa) teras lembut sisirkeun rambut palsu mimitian ti handap sareng ngalih ka luhur.

Maké RESPONSIB

❤ Kami ngarékoméndasikeun panggunaan kondom sareng bonéka anjeun pikeun nyegah tumuh baktéri.

Kelamin heunceut, kelamin anal sareng beberesih saluran lisan

Boneka heunceut, anus jeung rohangan lisan kudu cleaned sanggeus unggal pamakéan tumuwuhna baktéri, sabab TPE kulit leuwih porous ti silikon. Bilas saluran ku cai sabun antibakteri anu hampang dina irrigator pompa leutik dugi ka bersih, teras bilas saluran ku cai bersih dina irrigator heunceut dugi sadayana sabun dipiceun. Tegalan terusan. Ngusap lebu ku bubuk garing duanana di jero sarta luar.

Perawatan kulit sareng papakean

Beberesih Lamun kulit jadi caket, sanggeus beberesih jeung drying, gently lighten boneka jeung boneka atawa bubuk orok jeung garing eta sangkan kulitna lemes jeung mulus. Ieu penting pisan pikeun nyegah tearing tina boneka kelamin. Punten jaga pikeun mastikeun yén baju naon waé anu dianggo dina boneka moal robih warna. TPE pisan porous, sarta kelir poek atawa poék bisa getihan sarta ngabalukarkeun discoloration tina boneka, nu malah hese atawa teu mungkin dipiceun. Kade ulah nempatkeun boneka kelamin dina atawa dina barang nu ngandung tinta, kayaning koran, majalah, bahan poék atawa bahan kulit nu ogé ngandung pigmén larut minyak. Ulah ngalaan boneka kelamin ka sinar panonpoé langsung pikeun nyegah sepuh bahan TPE.

Balanja

Nalika anjeun mesen ti urdolls.com, anjeun bakal nampi email konfirmasi. Sakali urutan anjeun dikirimkeun, anjeun bakal diemail inpormasi pelacakan pikeun kiriman pesenan anjeun. Anjeun tiasa milih metode pengiriman barang anu anjeun pikaresep dina halaman Émbaran Pesenan salami prosés pamariksaan.

Total waktos anu diperyogikeun pikeun nampi pesenan anjeun sapertos kieu:

Total waktos pangiriman diitung tina waktos urutan anjeun disimpen dugi ka waktos éta dikirimkeun ka anjeun. Total waktos pangiriman dibagi kana waktos pengolahan sareng waktos pengiriman.

Waktos pengolahan: waktos nu diperlukeun pikeun nyiapkeun barang anjeun (s) pikeun kapal ti gudang urang. Ieu kalebet nyiapkeun barang-barang anjeun, ngalaksanakeun pamariksaan kualitas, sareng bungkus kanggo kintunan.

Waktos pengiriman: Waktos pikeun barang anjeun (s) tiasa tarvel ti gudang kami ka tujuan anjeun.

Urdoll nyayogikeun metodeu pengiriman barang internasional ieu:

Pangiriman Pikeun Métode pengiriman barang Waktos pangiriman Rates
sadunya Free pengiriman barang 14-21 Days bebas

Produk angkutan ngalangkungan pangirim terkenal terkenal dunya (DHL / UPS).

Togél eusi
 

Sertifikasi produk

FAQ

Boneka séks kami parantos ngalaman pamariksaan anu ketat sareng pamariksaan kualitas, janten anjeun terang yén ngan anjeun anu milarian boneka séks anu saé di dunya, henteu masalah naon anu anjeun milari, kami tiasa nyumponan sarat anjeun.
Kami bakal sacara manual mariksa unggal urutan sareng sacara saksama mariksa sadayana sacara pribadi sareng anjeun ngalangkungan email, janten upami kami pikir aya kasalahan, kami bakal mariksa sareng anjeun bakal ngagaduhan kasempetan kadua pikeun ngapdet atanapi ngarobih pikiran anjeun. Upami anjeun henteu yakin ngeunaan naon-naon, tanyakeun waé, kami bakal senang ngabantosan anjeun. Kami tiasa nyayogikeun bantosan nada kulit, nunjukkeun poto pabrik, atanapi nyayogikeun hidayah sopan pikeun ngabantosan anjeun milih bonéka cinta anu paling cocog pikeun anjeun.
Kami nyayogikeun pangiriman gratis di dunya pikeun sadaya boneka séks.
  • Sadaya pajak sareng biaya bea cukai kalebetkeun kana harga sareng bakal diurus ku kami. (Anu mésér anu nampi barang di Kanada sareng Swiss kedah ngalengkepan beusi bea cukai nyalira.)
  • Kanggo sadaya boneka séks, teu aya biaya anu disumputkeun sareng teu aya biaya tambahan.
  • Sadaya nagara / daérah tempat bonéka légal légal tiasa dikirimkeun gratis.
  • Sadaya boneka séks kami aya dina 100% bungkus diskrit.
  • Boneka séks disimpen dina kotak coklat entéh tanpa logo.
  • Kurir atanapi pawang henteu terang naon anu aya dina kotak.
  1. milih boneka karesep anjeun tina sét boneka séks high-end kami.
  2. Ngaropea bonéka anjeun. Pilihan boneka séks khusus. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga kontak.
    Lajengkeun ka pamayaran.
  3. Konfirmasi pesenan. Saatos ngagaleuh, anjeun bakal langsung nampi konfirmasi pesen, sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam kanggo mastikeun sacara manual yén sadaya detil na leres sareng pastikeun aya patarosan anu sanés diwaler. (Upami anjeun henteu nampi email konfirmasi, punten parios spam anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten tetep kontak.)
  4. Pabrikan. Bawa bonéka séks anjeun hirup. Artis studio urang ngamimitian prosés ngadamel bonéka ku tangan.
  5. Poto Lokakarya: Saatos nyiapkeun bonéka, anjeun bakal nampi poto pabrik sahingga anjeun tiasa ngonfirmasi sadaya penampilan. Meureun bonéka anjeun peryogi sababaraha pangaluyuan alit, wig anu béda, panon anu béda, henteu aya masalah pisan.
  6. Pengiriman sareng Pangiriman. Saatos nampi sareng mastikeun yén gambar pabrik bonéka sampurna, bonéka éta tiasa dikirim sareng dikirim ka bumi-bumi bumi énggal anjeun! Kami mayar sadayana biaya pengiriman sareng biaya bea cukai pikeun konsumén di sadaya nagara.
  7. Nomer palacak: Anjeun bakal nampi nomer lacak sareng tiasa ngatur tanggal khusus pikeun pangumpulan / pangiriman langsung sareng perusahaan kurir kami. Fedex + UPS.
  8. Pangiriman: Boneka anjeun parantos sumping. Ngarasakeun, kami terang yén kami moal ngadangukeun anjeun dina sababaraha dinten sabab anjeun bakal sibuk pisan, tapi upami anjeun peryogi kami, mangga ngahubungan kami.
    (Ti saprak mésér dugi ka nampi bonéka séks, waktos rata-rata sakitar 3-4 minggu, gumantung kana lokasi anjeun.)

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten tinggalkeun kami pesen atanapi ngahubungi kami dina obrolan langsung sareng kami bakal ngabantosan anjeun.

Produk sarupa

Palanggan Anu Mésér Bonéka Seks Ieu ogé Ngaleuh

Pengumuman Boneka Seks Nyata

Tambih deui

Hideung Jumaah Sex Boneka Brand Sale Koléksi balanja Online

NO.16

2022-11-20 22:30:29

Ieu mangrupikeun kumpulan sadaya kagiatan branding ayeuna dina situs ieu. Unggal bulan urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung sagala rupa nawaran, sarta produsén boneka kelamin milu bisa rupa-rupa ti jaman ka jaman. Pondokna, di dieu anjeun bakal mendakan naon waé mérek kagiatan boneka anu anjeun pikahoyong, kami bakal teraskeun ...

Ngayakeun pesta boneka séks Lebaran anu hébat

NO.15

2021-10-22 22:04:23

Kami ngayakeun kostum Lebaran cumi-cumi anu ageung di Amérika Serikat, sareng anjeun wilujeng sumping, dimana kami nunjukkeun seueur boneka séks anu nganggo kostum festival suci. Pas anjeun sumping di tempat pésta, anjeun mimiti bakal ningali dukun Lebaran. Penyihir nami Sabrina, Sabri ...

Kumaha miara boneka séks?

NO.14

2021-05-25 22:47:14

Sabaraha taun bonéka urdoll tiasa dianggo gumantung kana kaayaan panggunaan sareng perawatan. Bonéka séks anu sering dianggo sareng dialihkeun langkung gampang dipakena sareng cimata. Kami ngartos yén bonéka séks anjeun mangrupikeun investasi, janten kami parantos nyusun sababaraha tip kanggo ngajaga kualitas sareng kahirupan dol séks anjeun ...